Aurorah
Fanka BB :)
U nas zakaz wchodzenia z osobą towarzyszącą.Dziewczyny, a jak byłyście na pierwszym usg to Wasi mężowie/partnerzy mogli być z Wami? Wiem, że covid itd, ale Mąż bardzo chciałby być razem ze mną.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas zakaz wchodzenia z osobą towarzyszącą.Dziewczyny, a jak byłyście na pierwszym usg to Wasi mężowie/partnerzy mogli być z Wami? Wiem, że covid itd, ale Mąż bardzo chciałby być razem ze mną.
Prywatnie czy na NFZ?U nas zakaz wchodzenia z osobą towarzyszącą.
Przykro mi bardzo :-(Chciałam się z Wami pożegnać, dziś wszystko się skończyło, lecą że mnie grube skrzepy i brzuch niemiłosiernie boli, wiem że wiele z Was też jest po przejściach, nie życzę tego największemu wrogowi, dziękuję za wasze wsparcie i życzę pięknych zdrowych dzudziusiow
PrywatniePrywatnie czy na NFZ?
Ja pierwszy poród miałam naturalny, trwał niecałe 6h więc szybciutko. Nastawiłam się na znieczulenie ale jak dojechałam do szpitala było już za późno na podanieDzien dobry Dziewczyny. Wstajemyyyy.mam pytanko. Która jest już po 1 cesarce i szykuje się na nastepna?
Ja już korzystam I to jest rewalacja. Bardzo wygodneDziewczyny a co sądzicie o poduszce typu C? Nie miałam w poprzednich ciazach teraz chce sobie kupić z racji bólu bioderi kiedy mozna ja już stosować? Jak będzie widać brzuszek?
Witam, widze mamy mega podobna sytuacje, moja córka za 2 tygodnie skończy rokWitam dziewczynyjestem mamą 11 miesięcznej córki, ostatnią miesiączkę miałam 04.12 byłam w środę u lekarza i stwierdził, że 6 tydzień kazał zrobić badania i wrócić za dwa tygodnie.
Z wielką chęcią do Was dołączę![]()
U mnie w przychodni nie wpuszczają. Ale możesz próbować przekonać lekarza, albo nagrać filmik dla mężaDziewczyny, a jak byłyście na pierwszym usg to Wasi mężowie/partnerzy mogli być z Wami? Wiem, że covid itd, ale Mąż bardzo chciałby być razem ze mną.
Ja miałam w poprzedniej. Spałam nawet później jak mnie kręgosłup bolał. OdciazaDziewczyny a co sądzicie o poduszce typu C? Nie miałam w poprzednich ciazach teraz chce sobie kupić z racji bólu bioder [emoji849] i kiedy mozna ja już stosować? Jak będzie widać brzuszek?
Ja też się martwię dziś tylko odrobina byłaBiorę luteinę 3x2 i dalej trochę plamie, rano była taka kawa z mlekiem teraz trochę takiej bardziej żywej krwi, martwi mnie to... Staram się odpoczywać ale przy 2-latku jest ciężko, boję się że stracę tę ciążę...