nowafalaa
Fanka BB :)
Kawałek drogiW Malezji, wiec jakieś 10 tys km od Polski, nagle mi ktoś nie wleci pomoc - niestety![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kawałek drogiW Malezji, wiec jakieś 10 tys km od Polski, nagle mi ktoś nie wleci pomoc - niestety![]()
Czekamy na wieściJa za 2h wizytka nie mogę się doczekać czy wszystko jest okej![]()
Jak do wczoraj narzekałam Mężowi, ze oprócz bólu piersi nie mam żadnych objawów, tak teraz jak jem śniadanie w pracy to zaraz puszczę pawiaa ja głupia chciałam mieć mdłości, to mam
![]()
Jak do wczoraj narzekałam Mężowi, ze oprócz bólu piersi nie mam żadnych objawów, tak teraz jak jem śniadanie w pracy to zaraz puszczę pawiaa ja głupia chciałam mieć mdłości, to mam
![]()
Ciesz się, póki ich nie ma, dobrze radzęNie strasz bo się już boje że też chciałam jakieś objawy poczuć
![]()
Tak! Polać jej wody perlage (moja ulubiona)! Ja może nie czekałam na mdłości, ale chciałam "poczuć" ciążę. I już dziękuję, wiem jak to jest, teraz poproszę normalnie. Wczoraj musiałam przerwać zajęcia, bo myślałam, że sięCiesz się, póki ich nie ma, dobrze radzę![]()
Wlasnie o "poczucie ciąży" też mi chodziTak! Polać jej wody perlage (moja ulubiona)! Ja może nie czekałam na mdłości, ale chciałam "poczuć" ciążę. I już dziękuję, wiem jak to jest, teraz poproszę normalnie. Wczoraj musiałam przerwać zajęcia, bo myślałam, że się. Dobrze, że sesja zaraz i wolne, no i z chaty teraz pracuję, to blízko do łazienki.
Ja dzisiaj miałam badania, i mimo że dziewczyna uwinęła się z wkłuciem za pierwszym razem, to do badań zleconych przez lekarza musiała pobrać aż 5 fiolek i to też miało wpływ na czas wizytyU mnie na osiedlu jest niedaleko punkt pobrań i taka sama masakra. Babka na jedną osobę średnio 10 minut, jak nie lepiej![]()
Ja zaczęłam brać po owulacji i niestety plamienia są. Dziś okropny dzień plamienia się nasiliły, są brązowe ale mocniejsze i brzuch mnie tak ciągnie na dole, mam czarne myśli ze jutro na wizycie nie zobaczę ponownie serduszkaJa brałam dupka od pozytywnego testu , a mimo to plamie więc chyba nie do końca tak jest, że blokuje całkowicie. Jeśli zarodek jest słaby to niestety nic nie uchroni kobiety przed poronieniem