Chmmmmm, chyba muszę zobaczyć to na zdjęciuTak, jasno bezowo żółtawy a czasem mini brązowe strzępki.. Ja pierdziele jakie szczegóły![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chmmmmm, chyba muszę zobaczyć to na zdjęciuTak, jasno bezowo żółtawy a czasem mini brązowe strzępki.. Ja pierdziele jakie szczegóły![]()
Spadaj , zdjęcie znieksztalci obraz i wyjdzie tęczaChmmmmm, chyba muszę zobaczyć to na zdjęciu![]()
Ej serio - ale Ci walne![emoji14][emoji23]@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły [emoji39]
Właśnie się przebudziłam a tu takie pyszności. Moje ulubione. Ferdka ty to jednak serca nie masz@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły![]()
Taaa, wy jesteście dobre z tym 'pierwszy raz robilam' a wygląda jak z wystawy w cukierni@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły![]()
Jejku padłam jak sobie to wyobraziłamNo malo brakowala a lekarzowi robila bym zdjecie moich mjtasow i aplikatorowtakze luzik. Niby to wzystko wiemy ale jednak ja na kazde plamienie, krwawienie, uplawy itd reagowalam stresem.
Kurde, dziewczyny, nie wiem skąd bierzecie zapał do tych bułek, tortów, pleśniaków, rosolkow i innych cudeniek...@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły![]()
Ja z Chodakowska a diety jakiejś specjalnej nie mam choc raz zamówiłam sobie i stosuje sobie przepisy jak nie mam pomysłu.Jem zdrowiej i po 20 juz staram się nie zajadac.Minsienwydaje ze i tak wolno waga spada ale to juz nie ten wiek ze wystarczyło 2 miesiące lekkiej diety i leciało z wagiA kup sobieNaqlzezy ci sie
JAka diete stosujesz ze tak lladdnie chudniesz? Poza cwiczenimi oczywiscie? Cwiczysz Kołakowska czy jakas inna?