Ale naskrobałyście , normalnie szok;-):-)
A wiec tak hmm od czego tu zacząć...
co do karmienia to ja też karmie sztucznie i też na żadanie ale mój nie je tak dużo jak Wasze maluszki- piszecie że zjadają nawet 150-180 a nie które nawet cycusia jeszczce dodatkowo

mój maksymalnie zjada 120 mll a przecież skończył już 3 miesiece

wiec jest od niektóych maluszków grudniowych nawet starszy o miesiac a tak mało je.....
Kolor oczu mój Michaś ma ciemny niebieski , po porodzie miał dość nie określony kolor - bynajmniej my nie mogliśmy go zdefiniować a teraz ma wyraznie ciemny niebieski kolor;-)
No i nocki ehh wyglada na to że tylko mój taki głodomor nocny bo nie da na niego rady , musi wstać co 3 godziny na jedzenie i koniec , nie wiem co to z tym bedzie bo już mam dośc i zazdroszcze Wam że Wasze maluszki tak ładnie przesypiają nocki

a przy moim można co do minuty zegarek ustatwieć bo punktualnie budzi się co 3 h i nie wiem jak go tego oduczyć bo jak budzi się głodny to jest taki krzyk że nie ma cudów musi być butla bo inaczej chyba by się zakrzyczał a pediatra kazała mi "zlikwidować " jedno karmienie to w środku nocy około 3 , ale jak mam to zrobić??"

lece bo mały sie obudził