Ja dostałam Luteinę i magnez, L4 i oszczędzający tryb życia
A czy zostało sprecyzowane co to „oszczędzający” tryb życia? Możesz spacerować/gotować czy tylko leżeć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostałam Luteinę i magnez, L4 i oszczędzający tryb życia
Moj Lekarz na oszczędzanie mowil po krzątać sie czyli np zrobić śniadanie sobie i potem godzinę leżeć i tak coraz sie rozruszaćA czy zostało sprecyzowane co to „oszczędzający” tryb życia? Możesz spacerować/gotować czy tylko leżeć?
Naturalny jest możliwyBezbolesny, to chyba tylko wirtualny poród może być lub cesarka pod pełnym znieczuleniem.
Dziękuję!!! Zobaczymy jaki będzie![]()
SzczęściaraNaturalny jest możliwyja na porodowke z 7cm rozwarciem weszłam z uśmiechem na ustach bez żadnego bólu
później trochę pobolalo ale jakoś tak bez szału..spodziewalam się czegoś mocniejszego
![]()
Życzę takiego! Do tego ekspresowySzczęściara, to ja chcę mieć podobny poród
.
Teraz to bez znaczenia bo leze w szpitalu a wcześniej właśnie lekarz mówił żebym więcej leżała niż chodziła, ale ja nic nie robiłam. Rano ubierałam dziecko do przedszkola i robiłam sobie sniadanie a później to tylko wc jak mi zaczął brzuch twardniec bardziej w miarę upływu ciążyA czy zostało sprecyzowane co to „oszczędzający” tryb życia? Możesz spacerować/gotować czy tylko leżeć?
Kochana gratulacje! Teraz już będzie z górki.Mi ten prezent wtedy sprawił mega dużo przyjemności, polecam. W 33+1, zaczęłam wielkie przygotowania i zakupy dla dziecka, idealny czas. A dziś jest 37+0, zdjęty rano szew!!!!!! (od 21+6 go miałam) i teraz taki wewnętrzny spokój w sobie mam. Jest cudownie!
I u Was tak będzie, tylko cierpliwości dużo potrzeba!![]()
Wiem, wiem, czekam z niecierpliwościąKochana gratulacje! Teraz już będzie z górki.