A Ty kiedy masz kolejna wizytę?Kochana nie przejmuj się . Ja byłam wczoraj 5+5 ijefyne co widziałam to pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowyna następnej pewnie fasolek pokaże ci piękne serducho
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty kiedy masz kolejna wizytę?Kochana nie przejmuj się . Ja byłam wczoraj 5+5 ijefyne co widziałam to pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowyna następnej pewnie fasolek pokaże ci piękne serducho
![]()
Zestresowalam sie na tyle ze juz sama nie wiedzialam co jest czym. Jak zobaczylam ze cos jest podwyzszone to juz panikaA czy to nie są czasem przeciwciała na cytomegalie?![]()
Moja też pierwsza, więc specjalista nie jestem, ale ja też chodzę prywatnie i mimo że mam wypisane skierowanie na druczku z innego laboratorium (jak mniemam muszą mieć jakąś współprace, bo wszystko na nim wypisuje) to robię w innymJa w poniedziałek mam wizytę u Pani ginekolog i właśnie jestem ciekawa jakie badania dostane do wykonania.Mam jeszcze pytanie-możecie się śmiaćale jestem ciemna w tym temacie (to moja pierwsza ciąża) jak dostajecie skierowanie na badania krwi i moczu to musicie je wykonać w konkretnym miejscu? Czy może to być laboratorium albo szpital wybrany przez nas? Ja chodzę do ginekologa prywatnie i właśnie się tak zastanawiam jak to będzie wyglądać
![]()
Możesz w kilka dni, ale chyba lepiej zrobic od razu wszystko, jedno uklucie i z głowy [emoji28]A możecie mi kochane powiedzieć jak mam ta listę badań to muszę wszystko zrobić do następnej wizyty. Tak. Ale czy mogę te badania zrobić w ciągu kilku dni nie wszystko w jeden dzień? [emoji14][emoji85] dobry jak głupie pytanie [emoji23]
Dziękuję Wam ♡ Dobrze że jest takie forum. Kto zrozumie lepiej niż kobiety w tym samym stanie tego samego czasu
A ma któraś termin na 21 wrzesień lub coś ok tego?
Ja i tak nie widziałam jeszcze zarodka nie wiem czy serduszko zabiło.
W grudniu siostra od narzeczonego poroniła w 7 tygodniu, była na czyszczeniu musi 3 miesiące odczekać do następnych starań. Dlatego jak u mnie będzie okej wszytsko to prędko jego rodzina sie nie dowie, nie chce robić przykrościWszystko sie tak poskładało w jednym czasie prawie...
A możecie mi kochane powiedzieć jak mam ta listę badań to muszę wszystko zrobić do następnej wizyty. Tak. Ale czy mogę te badania zrobić w ciągu kilku dni nie wszystko w jeden dzień? [emoji14][emoji85] dobry jak głupie pytanie [emoji23]
Ja mam 8 lutego , miałam mieć 11 ale nie mam akurat jak u niego się wstawić , wiec musiałam w tej samej klinice zmienić na jego kolegę po fachu No mój doktorek teraz będzie przyjmował tylko w czwartki na terenie miasta gdzie mieszkam a to dla mnie za mało , jeżeli coś się stanie niespodziewanego człowiek nie wieA Ty kiedy masz kolejna wizytę?ja 12.02 i chyba jajo zniosę do tej pory
![]()
O superJa mam termin na 22.09. Aktualnie 6+2
.
Witaj wśród nas :-)
Nam się udało za 9 cyklem dopiero.
Wy tu w większości już na etapie conamniej 7+1-7+6 i wyżej [emoji23] ja jutro 6+0 dopiero.
O superWg lekarza u mnie 21.09 wg kalkulatorów to 20.09
A pierwsza ciąża?