Promyczek91
Fanka BB :)
Faktycznie mega to wkurza że nie ma suwaków 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też gołąbki dziś mamMi sie trochę kimnełoteraz robię gołąbki wegetariańskie ,pierwszy raz
córa sobie zażyczyła
pochłaniam dziś wszystko co mam w zasięgu ręki i pije do tego wszystko ,od soków słodkich po wyciskane i wodę gazowana z cytryną
aż dziw że pawia jeszcze nie puściłam..
bo mdlosci mam ale słabe choć upierdliwe
![]()
Nie za późnoTeż próbuję ustawić suwaczek, ale nie wiem czy wyszedł.
Byłam na wizycie w tygodniu, ale to na NFZ, wiec bez USG, tylko na chwilke miałam podgląd czy serduszko bije i bijeale ile i jak to juz nie wiem. Takie prawdziwe bedę miala w poniedziałek
a prenatalne mam zapisane na 11 marca i to bedzie 13t1d i się zastanawiam, czy to nie za późno???
Nie przekładaj :-) to dobry czas na pierwszą wizytę.Witam wszystkie przyszłe mamy!
Przeglądając różne artykuły wyczytałam, że najlepszym terminem na pierwszą wizytę jest 7 tydzień i tak sobie spokojnie czekałam. A tutaj widzę, że większość z Was już jest po i zaczęłam się trochę stresować. Czy myślicie, że jeśli wizytę mam w ten piątek (będzie to pierwszy dzień siódmego tygodnia) to będzie w porządku? Czy lepiej przełożyć na jakiś wcześniejszy termin?
Kaszanka z grilla ❤Niby dym ma szkodliwego substancje i powinno się zrezygnować z grillowanych rzeczy. Ale jedna pewnie nie zaszkodzi. Przyjdzie wiosna lato... sezon do grillowania.. my bardzo często grillowalismy bo mieszkamy w domku. Myślałam o zakupie grilla gazowego hm? Z tym ze ja to znowu najbardziej kaszanke z kapustą lubie z grilla, kiełbasa moze nie istnieć hehe. A kaszanki ze względu na podroby tez należy unikać w ciąży![]()
Ja mialam juz termin w 5 tyg i troche zaluje bo sie pospieszylam. Serca nie slyszalam i nic mnie ta eizyta nie uspokoila wiec ja bym poczatkiem 7 tyg poszla. Jesli nie krwawisz ani nic to warto poczekac.Witam wszystkie przyszłe mamy!
Przeglądając różne artykuły wyczytałam, że najlepszym terminem na pierwszą wizytę jest 7 tydzień i tak sobie spokojnie czekałam. A tutaj widzę, że większość z Was już jest po i zaczęłam się trochę stresować. Czy myślicie, że jeśli wizytę mam w ten piątek (będzie to pierwszy dzień siódmego tygodnia) to będzie w porządku? Czy lepiej przełożyć na jakiś wcześniejszy termin?