annemarie
Fanka BB :)
Gaviscon dual albo advance...to byla jedyna rzecz na ktora reagowalamDziewczyny mam okropna zgagę... Poradźcie coś... Co mam brać oprócz siemia lnianego??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Gaviscon dual albo advance...to byla jedyna rzecz na ktora reagowalamDziewczyny mam okropna zgagę... Poradźcie coś... Co mam brać oprócz siemia lnianego??
Chciałam tej samej płci bo się problem z pokojami rozwiąże. Chyba się dziewczyn nie spodziewałam raczej chłopców bo po ivf więcej jest. Chociaż u nas na forum to już 50/50Cud,marzenie...laseczki beda❤❤❤i jak Ci z tym?
Zostaja ci chyba tylko gumy,albo zero sexuCześć dziewczyny. Są tutaj jakieś osobki, które korzystały w kd w Czechach?
Wczoraj dostałam smsa, ze mają dla nas 5 bardzo ładnych blastocyst z komórek dawczyni i plemników mojego męża. Tak sie zastanawiam jakie mogłabym brać suplementy oprócz kwasu foliowego, d3? Cos polecacie żeby się jakoś zabezpieczyć przed ewentualną ciąża?
Chciałam tej samej płci bo się problem z pokojami rozwiąże. Chyba się dziewczyn nie spodziewałam raczej chłopców bo po ivf więcej jest. Chociaż u nas na forum to już 50/50Jak się urodzą to Ci powiem jak mi z tym jest
![]()
Beda przeciez rozne ,dwujajowe nigdy nie sa takie same.Będziesz jednej czerwoną kokardę na szyji wiązała![]()
No t o bedzie tak szybko ze nawest sie nie spodziewaszHahaja dzieki Tobie tez
Turlaj kule i upel balwana w pozycji lezacej
Odnosnie sukienki- motywacja musi byc! Ja dzis zafundowalam sobie sok z warzyw i owocow taki swiezo wyciskany. Ja to nie moge sie doczekac az zmienie s na ciazowe![]()
No tyle razy ci o tym pisalamTo Ty też z Gamety?
O rany nie ogarniałam tego![]()
Albo skleroza u pani 30+ mu się załącza![]()
Ja z woj łodzkiego wiec daleko nie mamDawaj do Łodzi to Ci pokaże jak smakuje prawdziwa beza !
Wcale się nie daje wiele cukru i jest cudna, idealnie czuć białka.
Każdy przywykł do bezy z cukierni słodkiej jak cholera. A nie o to chodzi
Też rysujecie kółka na papierze ?
Facet w centrum miasta ma geniaaaalne bezikiZapraszam
Stawiam
![]()
Zostaja ci chyba tylko gumy,albo zero sexutabletki odpadaja jesli bedziesz miala transfer.Ja bylam w Pradze z kd.
No tak wlasnie mysle o co chodziHaha chodziło mi o witaminki żeby sie zdrowo zabezpieczyć przed ciąża żeby było wszystko dobrze. Na naturalny cud nie liczę już w ogóle![]()