JestemMama!
Fanka BB :)
Agama brodatao jezuuusiiieeeeee CO TO ZA DINOZAUR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agama brodatao jezuuusiiieeeeee CO TO ZA DINOZAUR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahaha takk, niektórzy myślą że to lodówkaTo jest inkubator? Ja myslalam ze cos dobrego do jedzenia![]()
A nie lepiej pieska kupic?Agama brodatamam ich 6 w domu i jak Na razie około 30 jaj... W każdej chwili ta ilość może ulec zmianie ( oczywiście chodzi mi o ilość jaj) bo ona do 3 miesięcy jeszcze może Ci chwile je składać
mój dom po malu przekształca się w małe zoo
![]()
Mam takie staruszka już zaraz będzie miał 17 lat ( ale trzyma się dzielnie i chwilami zachowuje się jak by miał z 2 lata)A nie lepiej pieska kupic?podziwiam
![]()
Jejku, co za niespodzianka! Jak się cieszę! Trzymam kciuki za Was, ten wojownik na pewno będzie chciał walczyć dalej!U mnie dzisiaj nieoczekiwany zwrot sytuacji. Zostałam wezwana na transfer, bo jeden jedyny zarodeczek po środowym strajku jakimś cudem postanowił jeszcze powalczyć. I tak oto zabraliśmy dzisiaj naszą małą sierotkę do domu. Nie zachwycił embriologów bo jest tylko 3bc ale dla mnie i tak jest najlepszy ❤
Ja myślałam że to jakieś sałatki z mozzarelląTo jest inkubator? Ja myslalam ze cos dobrego do jedzenia![]()
No agamy to nie mój styl... Ale wszystko inne futrzaste takMam takie staruszka już zaraz będzie miał 17 lat ( ale trzyma się dzielnie i chwilami zachowuje się jak by miał z 2 lata)i kota i 2 króliki
ale to wszystko zawdzięczam tylko moim teścia
gdyż jak mąż był maly nie pozwalali mu trzymać żadnych zwierząt... Teraz jak by mógł wszystkie by do domu przyprowadził
tak ze ten... Pozwalajcie mieć dziecia zwierzęta bo później będą mieli jak ja (czytaj jak w małym zoo)
![]()
Ja rok temu miałam postanowienie na 2020,że nauczę się robić piękną bezęno pieknieMoje pierogi to dopiero wyszly insta
![]()
![]()
co wy z tymi bezami - chyba sama sprobuje
![]()
Też tak myślałam, pierw do domu przyniósł najstarsza 10'letnia... Pozniej pojechaliśmy po kolejna ( w sumie wtedy przywieźliśmy 3No agamy to nie mój styl... Ale wszystko inne futrzaste tak![]()
Jednakże u mnie rodzice pozwalali, do dzisiaj mam (co prawda został u rodziców) chyba już 19 letniego żółwia, były rybki, chomiki, kraby, ślimaki, królik, no i psy i koty na podwórku. W mieszkaniu mam psa, mąż chce raz na jakiś czas ryby, ale się buntuję![]()