• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

To może u nas to tez nabiał. Bo jem często. Manny owsianki jogurty sery... A jak zje to zaraz się pręży a kupki sa nie takie jak jajko tylko lejące bardziej.
A jak rodziłaś i masz chłopca czy dziewczynkę? Bo jak to moja pediatra stwierdziła chłopcy mają wrazliwsze brzuszki bo oni tacy wrażliwi 😜i może nie być skazy typowych wysypek objawów a brzuszek boli ja tydzień już dietę trzymam więc chyba to to ale biorę jeszcze możliwość że to Wit d

reklama
Jaka cisza na forum 🙂 czyżby wszyscy zajęci opieka nad maluszkami? Mam pytanie ile mleka zjadają na dobę dzieciaczki? I czy ktoś już po szczepieniach jak zareagowały maleństwa? u nas szczepienie przesunie się w czasie bo lekarz do końca lutego jest na zwolnieniu

Jaka cisza na forum 🙂 czyżby wszyscy zajęci opieka nad maluszkami? Mam pytanie ile mleka zjadają na dobę dzieciaczki? I czy ktoś już po szczepieniach jak zareagowały maleństwa? u nas szczepienie przesunie się w czasie bo lekarz do końca lutego jest na zwolnieniu
Mój wypija 7 razy po 120ml, a szczepienie czeka nas w piątek i mam już stres jak to będzie..

reklama
A ściągacie i z butli dajecie czy mm? My szczepienia po 16 i też aż się boję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry