Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Zachciało mi się śledzia z bitą śmietaną 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże co za ludzie. Nie rozumiem tego jezuuuyCo to przełożonego obchodzi czy sie staraliscie. Pytanie nie na miejscu.
Dobrze, ze masz to za sobą.
Juhu superAaaa i dostałam skierowanie na badania i za dwa tyg wizyta i będę mieć kartę ciąży zakładaną ❤
Cholera śledzia nie kupiłamZachciało mi się śledzia z bitą śmietaną![]()
8+2Juhu superktóry to tydzień masz ?
Zapisałam się na tydzień 12+4 usg i pappa u mnie są darmoweCześć dziewczyny, na kilka dni włączyłam sie z internetow i tylko co pewnien czas starałam się nadrobić wątek. U mnie chyba powoli zaczynają się objawy. Śpię po 12h i dalej zmęczona
Zastanawiam się nad badaniami prenatalnymi lekarka powiedziała dzis że samo usg to mało i powinnam robić od razu pappa. Czy wiecie coś na ten temat? Zawsze to trzeba robić i prywatnie?
Albo jak osadzają ze pewnie wpadka i zadają milion pytanBoże co za ludzie. Nie rozumiem tego jezuuuy