Promyczek91
Fanka BB :)
No pychaSmakowała zapiekanka z surówka?![]()

Choć ja bardzo malo fast foodowa ale niekiedy mnie najdzie

Dobra jestes z ta woda z cytryną

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pychaSmakowała zapiekanka z surówka?![]()
Zazdroszę Wam tych prenatalnych już![]()
ja myślę, że sobie zrobię prezent urodzinowy i umówię się w marcu między 8 a 12 na prenatalne
![]()
Brzuuuuch mnie dzisiaj boli, ciągnie, jest ściśnięty, bo dużo pracy przy kompie
Koleżanka mi kiwi kupiła [emoji7] mam fazę na kiwi![]()
Ja też za fast foodami nie jestem ale teraz to jadlabym i jadłaNo pychazjadłam pół z kurczakiem i pół z pieczarkami i z surowka tez z koperkiem
Choć ja bardzo malo fast foodowa ale niekiedy mnie najdzie
Dobra jestes z ta woda z cytryną![]()
Generalnie ja jestem dumna ze swojego ciała i tak jak kiedyś swirowalam na tym punkcie po drugiej ciąży przestałam.. Zaakceptowałam siebie taka jaka jestem i jestem dumna a zwłaszcza z cycków chociaż utrudniają mi kupno czegokolwiek bluzki stanika kurtek itdMoje przy tym rozmiarze też nie są, ale przy hormonach dają radę- było tych kilka dni, kiedy cycuchy już wiedziały o ciąży, a brzuchol nie
miło mi się na siebie patrzyło, nie powiem. Cóż, po ciąży pewnie będą niżej, ale co tam. Jak mi to będzie przeszkadzać, to sobie "zrobię". A może nie będzie? Może będę po prostu dumna ze swojego ciała, że dalo radę?
(Ja pierniczę, ale jestem refleksyjna
, też tak teraz macie?)
Mój syn miał 3,5 kg wiec tak optymalnie. I nawet pomimo dużej głowy wyszedł szybko i bezproblemowo [emoji23] ale obok mnie leżała dziewczyna z synkiem ponad 4 kilo i ona była mocno zmasakrowana, jak ja wychodziłam do domu to ona dopiero jako tako zaczynała chodzic.
Ja mam to samo. Jakby mi słoń na żołądku usiadłHej! Gratulacje.Ja mam 7+2 i dopiero za 8 dni pierwsze usg
Co do żołądka ja czuje sie jakby mi cos tam siedzialo jak przy zatruciu. Jak juz tu któras dziewczyna pisala, ze żołądek jak śmietnik który nic nie trawi![]()
dziewczyny uważajcie z tą cytrynąHyhyhyhy to ja dałam w szklankę dosłownie pół cytryny i tak zalewałam woda z dzbanka z filtremnie chciało mi się jej kroić, najpierw wycisnęłam ręcznie sok,rozcienczylam i wypilam a reszta heja do szklanki
![]()
Ja jestem po operacji na żylaki. Trochę sobie olalam te ponczochy, ale jak noszę to wieczorem nogi są jak noweDo dziewczyn z żylakami:
Byłyście już u angiologa? Nosicie pończochy uciskowe? Ja byłym w grudniu i zalicił mi zacząć od razu nosić pończochy, a w ciąży koniecznie. Powiedział, że powinnam nosić 2, ale ciężko zacząć od 2, wiec mam na razie 1. Dostałam od razu skierowanie na kolejną wizytę ( w przypadku ciąży, no a stało się, że ciąża miesiąc po wizycie jest) i tu pytanie: zastanawiam się, czy umawiać się od razu, czy w 2. trymestrze dopiero. No i zastanawiam się, czy już kupować 2, bo taki ucisk docelowo powinnam mieć.
A propos pończoch, jeśli nie nosicie, a powinnyscie: polecam :-) trzeba się przyzwyczaić, ale nogi dziękująszkoda, że tak drogie ( we Wro 260 zł para).
Jak alergia na cytrynę? Pierwsze słyszę? Że jak to się objawia?dziewczyny uważajcie z tą cytrynąmoja mamuśka ze dwa lata temu chciała być rześka i powabna wiec wstawała rano i woda z cytryną na czczo i tak cały dzień i po jakimś czasie jej wyszła taka straszna alergia na cytrynę
się nabawiła na stare lata. Potem narzekanie, bo jakiś lekarz jej powiedział, że to się pare kropel do wody daje a nie na maksa
![]()