Słoneczko świeci
Fanka BB :)
"Ciąża. Jedyny przyrost wagi, który cieszy kobiety" z cyklu znalezione w Internetach 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PierwszaA to Twoja pierwsza ciąża? Bo jak nie to zdołowałaś mnie, że nie ma ratunku dla nas![]()
To ja mam dużo mniejsze tak 107-98/70-65 ostatnio miałam 120/70Ja mialam wczoraj 133/85 najwyzsze jakie w zyciu mialam...zwykle 120/75..
Bardzo mocno trzymam kciuki żeby jednak wszystko szczęśliwie się skończyło!Nie mam zbyt dobrych wieści. Serce bije ale.za.wolno. Także chyba mam powtórkę z rozrywki
Mam dokladnie takie same odczucia. W dzień będąc pracy czuję się zupełnie normalnie. Dopiero pod wieczór zaczynają się lekkie boleści i kłucia w podbrzuszuPowodzeniamnie wgl nie męczą mdłości ani wymioty.. Staram się myśleć pozytywnie, że wszystko się prawidłowo rozwija, w pracy tez praktycznie nie czuje się w ciąży, ale później wieczorami odczuwam ciągnięcia w brzuchu więc coś tam się rozciąga jednak
Ale sa jakies widełki przeciez, nie martw sie, co lekarz mowil?Nie mam zbyt dobrych wieści. Serce bije ale.za.wolno. Także chyba mam powtórkę z rozrywki
Wydaje mi się że ok,Umowilam sie na prenatalne, mam 5 marca, bedzie 12+1, chyba ok termin, choc wolałabym tydzien pozniej..
To właśnie ja mam na 13+1 z kolei zastanawiam się czy to nie za późnoUmowilam sie na prenatalne, mam 5 marca, bedzie 12+1, chyba ok termin, choc wolałabym tydzien pozniej..