sylwia_27
mama listopadowa 2007
Women no niezle dogadzasz swojemu malemu mezczyznie
;-).Ja to sie troche boje dawac mu tych obiadkow,ok.2 tyg temu kupilam samo jablko,i nie bardzo chcial jesc,moze mu konsystencja nie podchodzila,a moze smak????????
Na razie wcina co 3 godziny 180ml.mleka a na noc 210ml z 2 miarkami kleiku i przesypia ok.10 godz.Do picia to mu daje sok ale to w nocy bo nie chce pic w ciagu dnia,czasem uda mi sie wcisnac mu kilka lykow przed jedzeniem,ale zaraz sie zlosci,ze to nie mleko.Dziwak jakis bo Wero to ciagle cos pila
.
;-).Ja to sie troche boje dawac mu tych obiadkow,ok.2 tyg temu kupilam samo jablko,i nie bardzo chcial jesc,moze mu konsystencja nie podchodzila,a moze smak????????Na razie wcina co 3 godziny 180ml.mleka a na noc 210ml z 2 miarkami kleiku i przesypia ok.10 godz.Do picia to mu daje sok ale to w nocy bo nie chce pic w ciagu dnia,czasem uda mi sie wcisnac mu kilka lykow przed jedzeniem,ale zaraz sie zlosci,ze to nie mleko.Dziwak jakis bo Wero to ciagle cos pila
.
Kurcze laski jak Wy to robicie, że Wasze maluchy tyle przesypiają? Moja budzi się na amciu co 3, 4 godziny
,a nastepnie dokarmilam go mlekiem,bo nie dostal tego duzo,jesli do jutra wszystko bedzie ok.to dam mu reste sloiczka ,jest prawie caly.Jak moj maz to zobaczyl to mnie zjebal,ze jestem nienormalna bo pozlozna srodowiskowa mowila,ze do 6 mca nie podaje sie tu gotowych posilkow tylko mleko,wode i soki rozcienczone woda.Nawet jak bylam ostatnio u szczepienia to sie nie przyznalam,ze zageszczam mu mleko bo pewnie by tego nie pochwalili,oni tu sa jacys dziwni