Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja nie daję ale one są już po 4 miesiącu.Wcześniej dla Michała tylko z jabłkami bo taką lubił i nie dało się go oszukaćjakie kaszki dajecie
ja kupiłam z bananem i raz maly dostal i bylo ok
nie dajecie juz kleiku?
ile dajecie tej kaszki?
.Bardzo chwaliłam sobie Bobovity kaszki
Beatko ja mam kleik i kaszkę z Nesttle i obie sa po 5 miesiacuJa nie daję ale one są już po 4 miesiącu.Wcześniej dla Michała tylko z jabłkami bo taką lubił i nie dało się go oszukać.Bardzo chwaliłam sobie Bobovity kaszki
![]()

U mnie też po marchwi była wysypka ale teraz nie mam 100% pewności wczoraj zapodałam królika w jarzynowej gdzie jest marchew i było ok także nie powiem że po marchwiMam pytanie do was czy po wprowadzeniu soku z marchwi czy wogole marchwi u waszych maluszkow pojawila sie jakas wysypka????
Ja od tygodnia daje troche soczku z marchwi i bylo ok wczoraj dalam jdna lyzeczke przecieru z marchwi i dzisiaj moj maly na buziolku jets troche wysypany i zastanawiam sie od tego to moze byc???????
POZDRAWIAM
KARINA
Nestke nigdy nie używałam a zagęszczałam Michałowi na oko potem żeby było b. gęste a wcześniej nie pamiętam jak robiłam:-(Beatko ja mam kleik i kaszkę z Nesttle i obie sa po 5 miesiacu
A jak podajesz ta kaszke,robisz z mleczkiem ile miarek?
Ps.Moj maly wcina niektore obidki tez po 5 miechu

Nestke nigdy nie używałam a zagęszczałam Michałowi na oko potem żeby było b. gęste a wcześniej nie pamiętam jak robiłam:-(
Oli jeszcze tego nie dawałam narazie kleik ryżowy u jak Bira nutrition
Women ja też dałam obiadek po 5 i jest ok bo wcześniej one były od 5
Jutro mamy jagnięcinę z kaszą zobaczymy
Ale kupy po mięsku śmierdzą też tak masz?![]()