pasazerka12
Fanka BB :)
JihuuuuuDziewczyny! Po wizycie.
Z bobo wszystko w porzo, ma już 1,69 cm serducho bije. Kolejna wizyta za miesiąctakże teraz chiiiillllll.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JihuuuuuDziewczyny! Po wizycie.
Z bobo wszystko w porzo, ma już 1,69 cm serducho bije. Kolejna wizyta za miesiąctakże teraz chiiiillllll.
Moja matka mi też o tym wlasnie napisala.Bosze dziewczyny co ja oglądam , siostrzeniec mi podrzucił linka na YT o reportażu Patryka Vegi „ oczy diabła” robi wywiad z dziewczyną która jest w ciąży i chce sprzedać swoje dziecko do burdelu , na narządy albo pedofilom . Nie polecam jak ktoś ma słabe nerwy ![emoji33]
Suuuper, gratuluję :-)Dziewczyny! Po wizycie.
Z bobo wszystko w porzo, ma już 1,69 cm serducho bije. Kolejna wizyta za miesiąc [emoji16] także teraz chiiiillllll.
Który tydzień jesteś ?Ja też już po wizycieBobo ma 2,15 cm, serduszko bije, wszystko super
Kolejna wizyta 18.02.
Cieszę się, że dzisiaj same dobre wieści![]()
Tego się kó........wa nie da oglądać !!!Obejrzałam połowę.
Mi zapowiedzi wystarczyły. No way, nie bede na to patrzeć.Tego się kó........wa nie da oglądać !!!
Tego się kó........wa nie da oglądać !!!
GratkiJa też już po wizycieBobo ma 2,15 cm, serduszko bije, wszystko super
Kolejna wizyta 18.02.
Cieszę się, że dzisiaj same dobre wieści![]()