reklama
Wazyłam wczoraj Doriana i waży 8,3 kg i mierzy 73 cm
Women Bardzo ładnie Ci przybiera Dorianek i jaki już wysoki ho ho...:-)

Kawał chłopa z niego 
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
kurna doradzci mi prosze czy mam sie nie poddawac i walczyc, a noz bedzie lepiej, czy kupic nowy laktator jakis lepszy jakis z tych co Wy zachwalacie??![]()
larvunia zalezy na czym Ci bardziej zalezy....jak jestes taka zwolnniczka karmieniem cyca jak anulka to walcz i kup lepszy laktator, ale z tego co pisalas to raczej nie bo juz go karmilas butla i dawalas deserki, wiec wal do innego lekarza po ta recepte, tak bedzie dla ciebie wygodniej.

Pati duzo zdroweczka dla Marcelka, biedaczek:-( oraz gratulacje dla Samuelka, zdolny z niego chlopak!![/quote]
Witam Mamcie:-)
a może herbatkę ?:-)
![]()
ja sie chetnie napije ;-):-)
Wazyłam wczoraj Doriana i waży 8,3 kg i mierzy 73 cm
no to ladnie
Women mozesz byc dumna z synka, ladnie Ci przybiera
nie dosc ze sliczny to jeszcze okaz zdrowia :-)ah .... jeszcze jedno .... kiedy nalezy wyjac wkladke dla niemowlakow w foteliku samochodowym .... ja dzis wyjelam i wydaje mi sie ze malemu jest wygodniej
ale nie wiem ....
mi sie wydaje ze to zalezy od rozmiarow dziecka, jak juz ma ciasno to powinno sie wyjac
moj ma oprocz tej w fotelku jeszcze 1 dodatkowa zakupilismy, aby mu lepiej trzymala glowke itd, i jeszcze dlugo z nia pojezdzi. W ogole super mam ta wkladke, kazdy mi ja chwali
:-)Asix powodzenia w pakowaniu i milej przeprowadzki zycze !!!
Rowniez mamy nadzieje ze bedziesz miala neta i szybko tu wrocisz ;-)
cytrusowa85
Fanka BB :)
witam wszystkie mamuśki i ich maluszki
czasem będę tu zaglądać

witajwitam wszystkie mamuśki i ich maluszkiczasem będę tu zaglądać
![]()
Ślicznego masz synka

anineczka
królowa mrówek :P
Witajwitam wszystkie mamuśki i ich maluszkiczasem będę tu zaglądać
![]()
Zagladaj czesciej niz tylko czasem

Mateuszek spi od godziny a ja siedze bez sensu na necie zamiast sie wziasc za porzadki

Lece bo tak nie lubie miec nie posprzatane

wisienkaa1
Listopadowa mama '07
kundzia witam, sliczny synek :-):-)
aluska
ja wczoraj mialam
aluska

ja wczoraj mialamreklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
wiecie co wczoraj oficjalnie powiedzialam mojej rodzince ze wychodze za maz :-) i jak nikt wczesniej nie chcial do mnie przyleciec, procz siostry to teraz wszyscy chca 
ja planowalam skromne przyjecie a wlasciwie tylko zaprosic na jakis obiad i ciacho do restauracji swiadkow i meza rodzicow a teraz to nie wiem. niby sie ciesze ze przyleca ale troche popsulo mi to plany

ja planowalam skromne przyjecie a wlasciwie tylko zaprosic na jakis obiad i ciacho do restauracji swiadkow i meza rodzicow a teraz to nie wiem. niby sie ciesze ze przyleca ale troche popsulo mi to plany

Podziel się: