reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrześniowe mamy 2021

U mnie wtedy cyce przestaly calkiem bolec z dnia na dzien, z dzien czy dwa przed plamieniami. Dlatego teraz wnikliwie sprawdzam czy bolą, ale bolą. Jka stanik zdejmę to jest mega ulga, bolą tylko lekko pryz dotyku, za to w staniku jest ogień, bolą przy każdym ruchu [emoji85] i raz jeden cyc, raz drugi mnie swędzi.
Mnie też przestały boleć, i nie bylam już taka zmęczona ale to było tydzień przed... Ale... Wtedy zaczelam sprawdzać znow bete i zaczęły się źle przyrosty

reklama
Podobno niemało, a prywatny to już w ogole powyzej tysiąca nawet... U mnie na dzielni jest od cholery żłobków ale glownie prywatne. Noc, no zobaczymy, gdzieś na pewno się maluch dostanie :-)
no ja jednak bym szukała żłobka gdzieś blisko swojej pracy 😊 tylko pytanie czy każdemu przysługuje dofinansowanie czy jest ono uzależnione od zarobków 😊

no ja jednak bym szukała żłobka gdzieś blisko swojej pracy [emoji4] tylko pytanie czy każdemu przysługuje dofinansowanie czy jest ono uzależnione od zarobków [emoji4]

To zależy jakie dofinansowanie. U nas jest miejskie i z programu Maluch+, oba niezależne od dochodów. Są tez żłobki z dofinansowaniem z unii. Ale to w prywatnych. Do państwowych są jakieś kryteria żeby się dostać, ale to tez zależy id gminy.

Jednak jest jeszcze ta promocja w rosku na oliwkę.
Trzeba się zarejestrować w programie rossnę jako przyszła mama. Tylko na mail się chwile czeka.
IMG_5842.png

Jednak jest jeszcze ta promocja w rosku na oliwkę.
Trzeba się zarejestrować w programie rossnę jako przyszła mama. Tylko na mail się chwile czeka.
Zobacz załącznik 1235181
Ja o tej oliwce czytałam na jakimś blogu, że zawiera w składzie jakiś składnik który wpływa na gospodarkę hormonalną. Podrzucam link jakby ktoś chciał doczytać: Link do: Babydream produkty dla mam i kobiet w ciąży - analiza - Dziennik Farmaceutki
Nie żebym była z tych panikujących dmuchających na wszystko osób, ale jednak z całego zestawu wybrałam tylko ten lotion :)

reklama
Do góry