reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A podsumowując dzisiejszy dzień: zamknęłam walizkę - do szpitala wszystko już gotowe!! Ale za to wizja porodu mi się oddaliła jak chwilę pospałam 🙈 Tak się dziś dziwnie czułam i myślałam, że może to coś znaczy, ale wystarczyło się chwilę przespać i wszystko wróciło do normy, skurczów ani nawet bólu podbrzusza żadnego nie zarejestrowałam :D Na szczęście morfologia lepiej niż ostatnio, chociaż 3 parametry powyżej normy, ale niby jak reszta w normie, to tamtymi nie ma się co przejmować :)

reklama
Wpisz sobie w instagram badass mother birther, tam można obejrzeć. Ale ostrzegam że jest dosłownie pokazane jak dziecko wychodzi z matki bez żadnej cenzury. W sumie też nas to czeka ale czasami może lepiej nie widzieć tak dokładnie nie których rzeczy🙈
Nie mam instagramu, a na youtube jest tylko końcówka pokazana jak dzidziuś wychodzi, a raczej jest wyciągany...

U mnie wagowo przekroczona 70. Dokładnie 70.1 wiec od początku prawie +16kg. Szok jestem w szoku ze tyle przytyłam bo wogole tego po mnie nie widać. Chyba ze to woda zaczyna się zatrzymywać...

Bys nie muala czasu tego uzywac[emoji23]
Jeszcze któraś Kobietka czeka na cc? Czy już wszystkie się nastawiają na poród naturalny?[emoji4]
Bierzecie coś takiego innego że sobą do szpitala? W sensie jakies rzeczy nie że standardowych list do szpitala np jakieś wspomagaczo-relaksacze typu piłeczka tenisowa do masażu albo jakieś zapaszki czy świeczki? [emoji1]

No ciekawe[emoji39]kiedy wyjdzie u Ciebie[emoji38]
Cześć dziewczyny !:) U mnie 4 dni do terminu i też się narazie raczej nie zapowiada że mała chce wyjść na ten świat :D Brzuch się podniósł wyżej, mała się dalej wierci. Bóle raz są raz nie ma ale to raczej nic porodowego :D Czekam do wizyty i zobaczymy co doktor zdecyduje. Bardzo bym nie chciała podawania leków na wywołanie bo podobno to koszmar... No ale jak wyjdzie to się okaże... Ale w sumie u mnie mróz -18 więc się nie dziwie że się dzieciakowi nie spieszy :D

No u mnie moj ssak jak sie przyssal za 1 razem to masakra[emoji23]2doby sie cycacymy[emoji173]
Ja juz na chodzie [emoji3]ciezko bylo wstac ale dalam rade [emoji3] ciagnie wiadomo ale w szpitalu dobre sa srodki przeciwbólowe [emoji3] najgorszy dla mnie cewnik byl [emoji3] mala łapie za cycuszka jak za kotleta [emoji23] jeszcze pokarmu nie mam prawie w ogole ale sie pojawi! :) teraz smacznie spi a ja patrze na nią i cieszę sie ze juz jest tutaj [emoji3]

reklama
Do góry