Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny a ja dziś z pytaniem do Was. Po jakim czasie zauważyłyście u siebie czy partnera zwiększone libido po macy? Wczoraj zamówiłam i zastanawiam się jakie będą efekty [emoji3]
Mój bierze jakieś witaminy z macą w składzie i juz po kilku dniach był dziwnie napalony [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Dziewczyny a ja dziś z pytaniem do Was. Po jakim czasie zauważyłyście u siebie czy partnera zwiększone libido po macy? Wczoraj zamówiłam i zastanawiam się jakie będą efekty [emoji3]
Dzisiaj 37.85O to u ciebie późno w cyklu, więc szanse sporeto życzę żeby @ nie przyszła!
My od trzech dni bierzemy sproszkowany korzeń, 1 łyżeczka na dobę wysypana do jedzenia ( ja sobie sypie do butelki z jogurtem pitnym) na razie nie stwierdzam jakiś efektów poza totalnym wkurwem na mojego za wszytko. Obawiam się że to PMS.Mój bierze jakieś witaminy z macą w składzie i juz po kilku dniach był dziwnie napalony [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Super! Mam nadzieję że usłyszę to samo we czwartekPęcherzyk ładnie pękł(miałam zastrzyk na pęknięcie bo jestem po stymulacji clo)
I ogólnie gin mówił, że wszystko ładnie wygląda [emoji4]
Ja właśnie po komentarzach tutaj postanowiłam zamówić i spróbować. Wcześniej nie wiedzialam nawet ze cos takiego istniejeEj serio ta maca tak wplywa na libido? Moze mojemu zamowie![]()