Pamiętaj, że to lekarz jest dla Ciebie i musisz czuć do niego zaufanie, skonsultuj z innym i jeżeli uznasz to za dobre rozwiązanie to go zmieńNapewno chce sie skonsultować z innym lekarzem co on na to powie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętaj, że to lekarz jest dla Ciebie i musisz czuć do niego zaufanie, skonsultuj z innym i jeżeli uznasz to za dobre rozwiązanie to go zmieńNapewno chce sie skonsultować z innym lekarzem co on na to powie
Będzie dobrze zobaczysz te marzenie się spełni. Nie smuć się ....My z mężem podjęliśmy decyzję w maju zeszłego roku, cały czas czekamy.... I zaczynam się naprawdę bać że to wszystko zostanie tylko w marzeniachdochodzi do mnie bardzo mocno że tak właśnie może się stać
a ty kochana jak się czujesz? Jeszcze miesiąc z hakiem
![]()
Chciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesuBędzie dobrze zobaczysz te marzenie się spełni. Nie smuć się ....Trzeba być dobrej myśli. To ja Gośka 95 tylko zmieniłam sobie nick
![]()
To AŻ dwie próby, wierze ze się udaChciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesuno ale nic, będzie co ma być. W końcu po to się próbuje żeby się udało. Będę walczyła dzielnie
![]()
To są aż dwie próby! Wiadomo że łatwo się pisze ale bądź dobrej myśli, nie poddawaj się, może za miesiąc czy dwa będziesz tylko wspominać jak było ciężko i cieszyć się że się w końcu udałoChciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesuno ale nic, będzie co ma być. W końcu po to się próbuje żeby się udało. Będę walczyła dzielnie
![]()
DziękujęTo AŻ dwie próby, wierze ze się udaMocno kibicuje
![]()
Dzięki dziewczyny, teraz chyba wasze dobre myśli są mi bardziej potrzebne niż kiedykolwiekTo są aż dwie próby! Wiadomo że łatwo się pisze ale bądź dobrej myśli, nie poddawaj się, może za miesiąc czy dwa będziesz tylko wspominać jak było ciężko i cieszyć się że się w końcu udało![]()
![]()
Ejj, tylko bez żadnych smutnych minekDzięki dziewczyny, teraz chyba wasze dobre myśli są mi bardziej potrzebne niż kiedykolwiek![]()
No właśnie masz jeszcze dwie próby więc głową do góry tak jak wcześniej dziewczyny pisaly, że za miesiąc, dwa będziesz tylko wspominała jak było ciężko .....Jesteśmy z TobąChciałabym w to wierzyć, naprawdę. Ale zostały nam dwie próby i niestety myśli o porażce są częstsze od sukcesuno ale nic, będzie co ma być. W końcu po to się próbuje żeby się udało. Będę walczyła dzielnie
Wiem, bo sama tak innym mówięNo właśnie masz jeszcze dwie próby więc głową do góry tak jak wcześniej dziewczyny pisaly, że za miesiąc, dwa będziesz tylko wspominała jak było ciężko .....Jesteśmy z TobąWiem , że komuś łatwo się mówi ale będzie dobrze
![]()