Cudny kubek, muszę sobie taki sprawić
reklama
Cudny kubek, muszę sobie taki sprawić![]()
PS. Czym Kochana podkarmiasz te storczyki, że tak pięknie rosną? Teraz się porządnie przyjrzałam i oczom nie wierzę, wyglądają super!
Gryfin
Fanka BB :)
Kubek jest z Gym Hero, ale kupiony lata temuCudny kubek, muszę sobie taki sprawić![]()
Gryfin
Storczyki są sztuczne z Pracowni Green DecoPS. Czym Kochana podkarmiasz te storczyki, że tak pięknie rosną? Teraz się porządnie przyjrzałam i oczom nie wierzę, wyglądają super!
Misiaczek_23
Aktywna w BB
To zdecydowanie za wcześnie na objawy ciążowe, ile dpo jesteś? Jakie długie masz cykle?
Regularne 26 dni.
Tydzień po owulacji. Wiem,że to za szybko ale jestem zdziwiona bo nigdy nie mialam takich objawów nawet przed @. Nigdy. Nigdy nie swedzialy ani nie draznily mnie piersi. Żyłki mialam ale teraz mam takie widoczne żyły i naczynka jakby popekane. I nadwrażliwość ze swedzeniem na przemian. O podbrzuszu i jajnikach to ani nie bede opowiadala bo co chwile coś.
Misiaczek_23
Aktywna w BB
Ja nigdy nawet tak przed @ nie mialam. A dzidzie staralismy się codzienne przez okres dni plodnych. Owulacje oraz dwa dni po.U mnie w kilku ostatnich cyklach jakieś 2-3 dni po domniemanej przeze mnie owulacji zaczynały mnie boleć piersi, robiły się strasznie nabrzmiałe i tkliwe i tak już się utrzymywało do samej @.
Storczyki są sztuczne z Pracowni Green Deco![]()
Naprawdę wyglądają cudnie! Ja nigdy nie miałam "rąk do kwiatów". Wszystko mi potrafi zwiędnąć, nawet mało wymagające kwiaty
Kropka29
Moderator
Ja nigdy nawet tak przed @ nie mialam. A dzidzie staralismy się codzienne przez okres dni plodnych. Owulacje oraz dwa dni po.
U mnie to się nagle pojawiło, a w tym cyklu na przykład w ogóle mnie nie bolą mimo że jestem tuż przed @
Gryfin
Czasem kobiecy cykl potrafi nieźle namieszać w głowie, ja w tym cyklu na przykład mam pierwszy raz w życiu niemiłosiernie swędzące sutki i tylko sutki piersi mnie nie boląRegularne 26 dni.
Tydzień po owulacji. Wiem,że to za szybko ale jestem zdziwiona bo nigdy nie mialam takich objawów nawet przed @. Nigdy. Nigdy nie swedzialy ani nie draznily mnie piersi. Żyłki mialam ale teraz mam takie widoczne żyły i naczynka jakby popekane. I nadwrażliwość ze swedzeniem na przemian. O podbrzuszu i jajnikach to ani nie bede opowiadala bo co chwile coś.
reklama
Kropka29
Moderator
Dziewczyny, a miałyście może kiedyś tak, że czułyście takie jakby „ciągniecie”/napięcie w podbrzuszu podczas sikania? Mam tak w tym cyklu, nie pojawia się to codziennie ale raz na jakiś czas
wizytę u ginekologa mam w dopiero pod koniec marca i się tak zastanawiam czy ją przyspieszyć na jakiś wcześniejszy termin bo coś się dzieje czy to normalne 
Podziel się: