Ja aż wyguglowałam czy to napewno o tym właściwym myślęJa myslalam ze to byl zart![]()

Byłoby nudno gdyby wszyscy mieli taki sam gust

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja aż wyguglowałam czy to napewno o tym właściwym myślęJa myslalam ze to byl zart![]()
Zobacz sobie "Uwazaj na niego"ten teledysk.o matkooooaz musialam sprawdzic czy o tym samym myslimyNo hmmm o gustach sie nie dyskutuje
Ale ja w nim sexu nie widze
![]()
![]()
![]()
to teraz bedziesz musiala duuuzzzooo paczkow jescJa pierdzielę, przez ciebie mi się zmarszczki od smiania powiększają![]()
Na buzi mogę tyć - nigdzie więcej. No jeszcze na brzuchu w ciążyto teraz bedziesz musiala duuuzzzooo paczkow jescZeby ci sie buzia pełniejsza zrobila
jak myslisz zostaniesz dzisiaj w domu ukarana?
![]()
Jemu od tego alkoholu sie taki głos zachrypniety zrobilNo wlasnie ten jego glos tak na mnie dziala.Kiedys u mnie na odiedlu stalam w kolejce w sklepie i sltsze ze za mna dwoch facetow gada z tym ze jeden ma sexi glos taku jak Maciek M.i co to byl ON!piwo kupowal![]()
Z ktorej strony dzisiaj skubniesz?![]()
Ja?? Nie no co Ty, to dla biednej fredki bo tak bidulka w pracy długo siedzi
![]()
Ja o innej karze piszeNa buzi mogę tyć - nigdzie więcej. No jeszcze na brzuchu w ciąży
Co ty, u nas będzie z tydzień cicho sza![]()
Ja bym obluzala lukier ze wszystkuch paczkow a co!o jeeezuuusiieeeee