LaviniaDahlen
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że m synuś wda się w ojca - będzie oazą spokojuTe strachy to przejdą nam dopiero po porodzie chybaOby tylko maluszki nie były za nerwowe przez to wszystko.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że m synuś wda się w ojca - będzie oazą spokojuTe strachy to przejdą nam dopiero po porodzie chybaOby tylko maluszki nie były za nerwowe przez to wszystko.
Ja bym chciała wrócić do pracy ... wtedy to czas leci jak szalony. A tak siedzę całymi dniami z telewizorem i komputeremPowiem Ci ze byłaby to prawda gdyby się nie leżało i nie myślało i nie wschluchiwalo w organizm
Jakby się miało zajecie, ja bawię się z dzieckiem na lezaco to trochę mi czas zajmuje ale wolałabym sprzatac i ogarniać dom dla nowego członka rodziny wtedy napewno bym nie rozmyślała![]()
Uważam podobnie jak TyMam nadzieję, że m synuś wda się w ojca - będzie oazą spokojunie będę miała pretensji, że wybrał ten wariant
![]()
Rozumiem Cie doskonale a tak się dłużyJa bym chciała wrócić do pracy ... wtedy to czas leci jak szalony. A tak siedzę całymi dniami z telewizorem i komputerem![]()
Super tego Ci życzę! Ja tak mowilam też że będę tańczyć w 30 tyg, a jutro mam 30+0 i jakoś nie mam fajerwerków haha bo mam nowy cel 32Ja dziś bylam na kolejnej kontroliszyjka bez zmian od 8 tygodni. Oby tak dalej
Krotka ale stabilna .Zaczelam 26 tydzień. Brzuch mi czasem robi się twardy ale podobno dopóki nie są to bolesne skurcze plus nieregularne i nie występują krwawienia to mam się nimi nie przejmować. I tak robię bo inaczej bym zwariowała
Licze dni, tygodnie oby do tej magicznej "trójki" z przodu ❤ Pozdrawiam
Oczywiście, każdy by wolał, aby dzidziuś nie dokazywał za bardzo, ale coś mi mówi, że moja mała też pójdzie w moje ślady, mimo nadzieiRozumiem Cie doskonale a tak się dłużymyślę że dużo robi nam też psychika np z bólami bo jak byłam w szpitalu to luz spoko nic nie bolało i wszystko fajnie a jak w domu to reaguje na każdy maly bol
Ja myślę że moja się wda w meza i wszędzie wejdzie bo buszuje mi po jelitach i żebracha syn wdał się we mnie i jest ostrożny
mala moja ciągle ma czkawkę
![]()
Ja tak samoSuper tego Ci życzę! Ja tak mowilam też że będę tańczyć w 30 tyg, a jutro mam 30+0 i jakoś nie mam fajerwerków haha bo mam nowy cel 32ale życzę Ci aby szybciutko i bez zmian dobić tej magicznej 30
![]()
Magiczna jest ta trójka z przodu. U mnie jeszcze trochę do niej. Ale już czekam z utęsknieniem.Ja dziś bylam na kolejnej kontroliszyjka bez zmian od 8 tygodni. Oby tak dalej
Krotka ale stabilna .Zaczelam 26 tydzień. Brzuch mi czasem robi się twardy ale podobno dopóki nie są to bolesne skurcze plus nieregularne i nie występują krwawienia to mam się nimi nie przejmować. I tak robię bo inaczej bym zwariowała
Licze dni, tygodnie oby do tej magicznej "trójki" z przodu ❤ Pozdrawiam