Gratuluje!!Hej dziewczyny
Dzisiaj rano zatestowałam i chyba jest druga kreseczkasłaba, ale jest. Według kalendarzyka jutro powinnam mieć @, to mój 29 dzień cyklu. Czy Wy też coś widzicie, czy tylko ja mam zwidy?
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje!!Hej dziewczyny
Dzisiaj rano zatestowałam i chyba jest druga kreseczkasłaba, ale jest. Według kalendarzyka jutro powinnam mieć @, to mój 29 dzień cyklu. Czy Wy też coś widzicie, czy tylko ja mam zwidy?
![]()
Dzisiaj mam tak dużo płodnego śluzu że mogłabym w nim pływać, ale test owu nadal negatywny, więc czekam dalej. Dzisiaj 15dc. Miłego dnia dziewczyny [emoji4]
Też myślę że to dobry pomysł, żeby nie przegapić [emoji4]Może wieczorem zrób jeszcze jeden test owu?
A mi się śniło pare dni temu dziecko. Nie wytrzymalam i zrobiłam dzisiaj test. Najpierw ten czułością 25 i widziałam cień cienia. Później nie dalo mi to spokoju i zrobilam czułością 10. Wyszla blada kreska. Nie chce sie cieszyć na zapas. Ale może się udalo. Czyli te objawy by się zgadzaly.
Na zywo jest mocniejsza. Tutaj jakos rozmazuje te grafiki. Na razie czekam na dzień @ by zrobic kolejny test. Za 4 dni. Po owulacji jestem tak okolo 11- 12 dni. Robilam testy owulacyjne więc tak jakoś tyle dni będzie. Jeśli w dniu małpy wyjdzie pozytywny pójdę na beteFaktycznie jakiś cień jest [emoji6]
Jak masz możliwość to może na bete idź?
A w ogóle który dzień cyklu? I wiesz ile po owulce jesteś?
Beta to bardzo dobry pomysł [emoji16]Na zywo jest mocniejsza. Tutaj jakos rozmazuje te grafiki. Na razie czekam na dzień @ by zrobic kolejny test. Za 4 dni. Po owulacji jestem tak okolo 11- 12 dni. Robilam testy owulacyjne więc tak jakoś tyle dni będzie. Jeśli w dniu małpy wyjdzie pozytywny pójdę na bete![]()
Do ginekologa kobietki kiedy najlepiej dzwonic i się umawiać ? Bo za szybko tez nie ma sensu.
Luty się jeszcze nie skończyłBeta to bardzo dobry pomysł [emoji16]
Oby marzec był równie udany co luty! Piękny wysyp kresek