Izabela52
Fanka BB :)
Dzisiaj mam 25 dzień cyklusuper, ile dni po owu jesteś?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj mam 25 dzień cyklusuper, ile dni po owu jesteś?![]()
Czyli by wychodzilo 10 dposuper, ile dni po owu jesteś?![]()
Piękny wynik!Dostałam dzisiejszy wynik bety 155w piątek będę powtarzać wynik żeby sprawdzić przyrost
Piękny wynik! [emoji3590] Ja też dzisiaj byłam na becie, ale wynik dopiero jutro koło 14. W piątek idę powtórzyć, ale już do innego laboratorium, żeby mieć wynik w tym samym dniu, bo tak to pewnie byłby dopiero w poniedziałek [emoji28]
Właśnie o tym samym pomyślałam, że czułabym się pewniej robiąc oba badania w tym samym laboratorium, tylko kurcze wynik dopiero w poniedziałek, najwyżej będę musiała uzbroić się w cierpliwośćTylko pamiętaj, że w różnych laboratoriach mogą być różne widełki w zakresach. Więc żebyś się nie zaczęła denerwować to później w tym drugim zrób jeszcze raz bete albo może powtórz jednak bete w tym labo co dzisiaj byłaś
Ja poszłam do szpitalnego labolatorium właśnie żeby mieć wynik w ten sam dzieńPiękny wynik!Ja też dzisiaj byłam na becie, ale wynik dopiero jutro koło 14. W piątek idę powtórzyć, ale już do innego laboratorium, żeby mieć wynik w tym samym dniu, bo tak to pewnie byłby dopiero w poniedziałek
![]()
Polecała bym Ci zrobić w tym samym labolatorium wyniki przy drugiej ciąży przed łyżeczkowaniem lekarz w szpitalu mi tłumaczył że przyrost najlepiej robić w jednym labolatoriumPiękny wynik!Ja też dzisiaj byłam na becie, ale wynik dopiero jutro koło 14. W piątek idę powtórzyć, ale już do innego laboratorium, żeby mieć wynik w tym samym dniu, bo tak to pewnie byłby dopiero w poniedziałek
![]()
Właśnie o tym samym pomyślałam, że czułabym się pewniej robiąc oba badania w tym samym laboratorium, tylko kurcze wynik dopiero w poniedziałek, najwyżej będę musiała uzbroić się w cierpliwość [emoji3]
Myślę, że za 2 tygodnie, apka pokazuje mi, że to czwarty tydzień + jeden dzień, więc akurat na pierwszej wizycie byłby 6 tydzieńNapewno wszystko jest dobrze[emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Na kiedy chcesz się umówić na pierwszą wizytę?
Tak też chyba zrobię, najwyżej poczekam do poniedziałku, ale będę spokojniejszaPolecała bym Ci zrobić w tym samym labolatorium wyniki przy drugiej ciąży przed łyżeczkowaniem lekarz w szpitalu mi tłumaczył że przyrost najlepiej robić w jednym labolatorium