reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sikoreczka to się ciesze i świetnie to Ci wyszło:-)Ja na Nk założyłam forum scrapkowe, jest w moim profilu.Patija dokończyła ona robi sama piekne scrapki i mnie to coraz bardziej kusi;-)Na razie ćwicze wstawianie zdjęc w gotowce, głównie Lola noworodzia:-):-)
Dobranoc, pchły na noc:-D:-D

reklama
Hej Dziewczyny.
Zrobiłam sobie dzisiaj wagary :-p. Wstałam o 6, umyłam się, ubrałam i stwierdziłam, że nie jadę do szkoły. A co, raz można ;-)
Ostatnio rzadko zaglądałam do Was, bo wzięłam się za generalne sprzątanie i na nic więcej czasu mi nie wystarczało, ale mam pięknie sprzątniętą kuchnię, łazienkę, ubikację, salon i pokój Oliwki. Zostało jeszcze trochę, ale to już mojego J. zaciągnę do pomocy.
Poczytałam trochę co u Was, ale nie wiem, co komu miałam napisać :baffled:, za dużo tego wszystkiego, postaram się być teraz na bierząco :tak:.
Oliwka ciągle niedobra, któraś z Was pisała o buncie dwulatka w późniejszym okresie, ale ja mam wrażenie, że ten bunt dopadł ją już teraz :confused:. A może ona po prostu taka charakterna jest ?? Chociaż muszę przyznać, że ma takie przebłyski, że się słucha :shocked2:, ale to takie malutkie przebłyszczeczki :-D
I pokażę Wam jakie paputki ostatnio tatuś przyniósł swojej kochanej córuni:

Dzień dobry. Pogoda znowu do niczego.

Agatka i jak się dziś czujesz?? Mam nadzieję,że ból przeszedł.

Sewa opuszczasz kraj,ale chyba nas nie zostawisz co:confused::-(

Ja już obiadek gotuję,bo na 11 do kościoła muszę iść z Natalką będą mieć poświęcenie gromnic i książeczek. Wstawać śpiochy!!!;-):-p

No ja już wstałam, Maja obudziła mnie o godz.7.30, nie wiem czemu ale tutaj wcześniej wstaje - na moją niekorzyść:tak::tak::tak:
Teraz trzeba zrobić jej śniadanko, a mój M wymyślił sobie że jedzie na giełdę, my też miałyśmy jechać ale jest straszny wiatr i zostajemy w domu. Maja trochę pokasłuje, a że nie chce pic syropu to przymusowo musi siedzieć w domu

Dzien dobry niedzielnie..
ja juz odprawiłam emza,juz sobie pojechał na trzy lub cztery tygodnie....
Juz po snaidanku,ja zasiadłam do kompika z kawusią i faworkami,bo wczoraj robiłam..mniammm
Moze ktoras chce to proszeee
zdjecie.php
czestowac sie z rana do kawusi

U mnie o dziwo słonko jest,ale wieje ocno,,na szczescie w nocy nie było,az tak źle jak zapowaiadali...
Synek jeszcze lata w pidźzamce,,skacze po łózeczku...
poczytam co u was...
ja dzisiaj w domu siedze,mam lenia,,

Dzień dobry!

Ja dziś na nogach od 7:00 :szok: załamka. Dla mnie to środek nocy ;-) Właśnie ratuję się kawą, bo oczy mi się zamykają.

Iwona jak wyjadę, to dopiero bedę się udzielała na BB :tak:bo jak mąż pójdzie do pracy, to co ja biedny robaczek będę robiła na obczyźnie :baffled: będę sobie z Wami gadała :tak:

reklama
Anaconda daj Mai czas musi się przyzwyczaić do nowego miejsca:tak:
Ewcia mniam dziękuję;-):-)

Sewa no ja myślę,że nas nie zostawisz:-)

Do góry