AgnesSweden
Fanka BB :)
Jest alergikiem I drapie się gnida. więc chodzi w bluzceja przez ten kubraczki myślałam,ze to człowiek hahaha![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest alergikiem I drapie się gnida. więc chodzi w bluzceja przez ten kubraczki myślałam,ze to człowiek hahaha![]()
No właśnieJa tez niby głodna ciagle ale jak jem już to tak nie wiem średnio mi podchodzi![]()
mnie nie bolało, pamietam takie zgrzytanie dziwne igłą. Bardziej byłam skupiona na moich bólach krzyżowych, przy znieczuleniu porodu wkłuwają się tylko do połowy a przy CC całkiem do rdzeniaAle boli bardzo to wkłuwanie?
Ja też w 2012 rodziłamTeż strzelec
Dziewczyny coś wam opowiempierwszy poród. Cc planowana w środę. We wtorek wieczorem odeszły mi zielone wody (42tc). Dzwonię do męża: przychodź, ja rodzę. Zrobił mi awanturę, że dlaczego rodzę, skoro mam rodzić jutro
mały został wyciągnięty gdy Polska strzeliła Rosjanom honorowego gola na Euro 2012 i słychać było wiwat w całym szpitalu
mój klocek ponad 4kg. Mój chlop go zobaczył i sobie poszedł. Zapomniał o mnie i całym świecie
![]()
Też miałam suczke. Cała czarna. Musiałam uśpić pod koniec czerwca
Mnie to nie bolało zupelnie[emoji846]czułam tylko ukłucie w kręgosłupAle boli bardzo to wkłuwanie?
Jedno cc nie musi być teraz koniecznie wskazaniem do drugiego. A znieczulenie nie boli bardzo, ale jakoś nieprzyjemne było, może też przez stres. Świadoma jesteś normalnie tylko od pasa w dół bez czucia. Tzn nie mogłam ruszyć nogą, ale czułam, że coś tam szarpią tylko nic a nic to nie bolało. Chyba wolę tak niż pod narkozą, bo bym się bała,że się nie obudzę, no i dziecko można od razu zobaczyć.Powiedzcie mi mamuśki bo pierwsze CC miała nieplanowane i zabrali mnie w trakcie porodu na szybciaka i uśpili całkowicie . To teraz będę mieć planowane wiec znieczulenie pewno zewnątrzoponowe . Jakie to odczucie ? Boli jak się w kręgosłup wbijają? Czy człowiek jest otumaniony? Czy to szarpanie jest nieprzyjemne?
Uroczy ❤❤❤❤
Mac Donald wchodzi najlepiejNo właśniechyba ze serio głodna jestem..