reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jejciu ależ jestem zła wytrzymał nas ten ksiądz w tym kościele:szok::szok::szok:. Dopiero co przyszłyśmy.

No tak ja przyszłam, a tu nikogo nie ma to komu ja mam niby te fotki pokazać:confused:

Ewcia ślicznie wyglądałaś w każdej fryzurce:tak:. Masz taki typ urody do której wszystko pasuje. Naprawdę super:tak:

Sewa no to nieźle się Jędruś załatwił;-):-D:-D

Sikoreczka moje dzieciaki też wolą kupne soczki:baffled::dry:

też jestem:-)
Anaconda - humorek już lepszy, jak tam mężuś? grzeczny?
Sewa - uśmiałam się jak przeczytałam że Twój synek posiusiał się ze śmiechu:-)
Ewcia - jakaś decyzja w spr. włosów już zapadła? Za mną też ostatnio fryzjer chodził:-)
Mój M wraca dopiero o 15-tej.

I ja jestem;-)
Mężo wyjechał:sorry2: Ciekawe o której wróci:confused: I mam nadzieję że w jednym kawałku:baffled: A teraz zobaczcie mojego mniejszego kibica:-D

No mąż obiecał poprawę bo mu powiedziałam,że jeszcze raz taki wybryk i osobiście go spakuję i stąd wyrzucę i jeszcze matka mu nagadała, bo w sobotę do niej pojechał i ona się zdziwiła że sam i zadzwoniła do mnie, więc jej powiedziałam jak się zachowuje, no i wrócił skruszony , no i wczoraj mnie przepraszał, a dziś jak na razie jest spokojny

reklama
I ja jestem;-)
Mężo wyjechał:sorry2: Ciekawe o której wróci:confused: I mam nadzieję że w jednym kawałku:baffled: A teraz zobaczcie mojego mniejszego kibica:-D
no kurcze jaki kibic ci rośnie,,drugi juz,,hehe

też jestem:-)
Ewcia - jakaś decyzja w spr. włosów już zapadła? Za mną też ostatnio fryzjer chodził:-)
Mój M wraca dopiero o 15-tej.
no zapdała o fryzjerze,,,i obcieciu,,a farba dopiero jakos na wiosne,,bo mysle o niej jeszcze
chcialam ciemny braz swietlisty,a jakos nie spotkałam farby takiej...

Do góry