Martaem1983
Fanka BB :)
Ale to było na bank poronienieBron cie Boze,nie odstawiaj jeszcze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to było na bank poronienieBron cie Boze,nie odstawiaj jeszcze.
Szansa jest zawsze. Ile było tu dziewczyn które krwawily i jednak ciąża się utrzymała. ...Leki zawsze zdążysz odstawić. Najpierw trzeba sprawdzić betę i skonsultować to z lekarzem. Wiem ze to bardzo ciężkie i stresujące ale twarda babka jesteś i dasz radę . Bądź dobrej myśli..❤A czy jest szansa ze ciąża się utrzymała ?
Nie mowie ze nie masz racji,ale ten jeden dzien odczekaj jeszcze.Tu sie dziewczynom po nogach lalo i ciaza byla,a one odstawily leki i potem sobie pluly.No ale przecież to ewidentne poronienie
O, a Ty masz tylko 2 szczepienia? Nam zalecił 3... Super, że się udało szybko wszystko załatwićDziołchy, mam już terminy szczepień na wściekliźnę
@Evela.6 wpiszesz mnie tam do kalendarza.
9.03. - I szczepienie limfocytami
30.03. II szczepienie
Mój mąż ma być na czczo a jedziemy tam ok 5 godzin - padnie mi trupem w aucie![]()
Tak, 3-4 tygodnie, ale powinno się sprawdzić efekt badaniem i dopiero transfer. A efekt też można sprawdzić 3-4 tygodnie po ostatnim szczepieniu i na wyniki czeka się ok 2 tygodni, więc tak naprawdę wychodzi na to, że transfer to jednak dużo później. Doktor nam powiedział, że można bez badania ryzykować, ale nie wiadomo, czy szczepienia pomogły.Muszę mieć 4 tygodnie przerwy po tym drugim ale nie wiem czy mogę brać wcześniej jakieś leki. Dopytam Paśnik co potem, bo pewnie da mi jakieś leki do transferu
@kaapo Tobie też mówili o 4 tygodniach przerwy?
A to miałam pierwsze usg po potwierdzeniu bety.... Który masz tydzień po transferze ?Moja Fasolka nadal rośnie i jest wszystko superma 2 cm, serduszko bije, ma rączki i nóżki i to wszystko jest takie genialne!
Pożegnałam się dzisiaj z klinikąpamiętam, jak kiedyś czekałam na jakąś tam wizytę, a jakaś para przyjmowała gratulacje i się żegnali... Tak marzyłam o tym momencie ze mną w roli głównej...
Dostałam jeszcze luteinę podjęzykowo, prolutex mam zmniejszyć do 1x i wybrać resztę, która mam czyli niecałe półtora opakowania, Crinone zostało mi 5 szt o też do końca, tak samo estrofem.
W poniedziałek byłam też u docelowego lekarza, pokażę to zdjęcie to lepiej widać, niż na tym dzisiejszym.
A kto to wie? Kurczę, zrób betę, następnie powtórz, żeby sprawdzić, czy rośnie i będziesz miała odpowiedź. Nikt tu Ci nie powie, czy to było poronienie, czy nie. Odstawianie leków bez potwierdzenia jest nieodpowiedzialne. Ale jak wiesz lepiej, to ...A czy jest szansa ze ciąża się utrzymała ?
ohhhh jak ja uwielbiam teatr. Za młodu duzo chodzilam na skrzypka na dachu, ksiezniczka turandot a ostatnim razem bylam poltora roku temu na balecie na ukchanym jezioro łabedzi przed swietamiżadnych orgazmow od plamienia. boję się, a stary kijem nie tykadzis ja sprzątalam
A teraz leżę i potem śmigamy do teatru
już nochal masz czysty?
![]()
Nie no ten makijaz to jak u zawodowcaZobacz załącznik 1241920Zobacz załącznik 1241921
Witamy się. U nas dziś 20+3 polowkowe ,moja Wiktoria waży 383 g cała i zdrowa.
Moja mama przyleci do nas w kwietniu I będzie czekać do narodzin wnuczki .
Szyyybbcciiooorreeeemmmm -podoba mi sie takie tempoDziołchy, mam już terminy szczepień na wściekliźnę
@Evela.6 wpiszesz mnie tam do kalendarza.
9.03. - I szczepienie limfocytami
30.03. II szczepienie
Mój mąż ma być na czczo a jedziemy tam ok 5 godzin - padnie mi trupem w aucie![]()