reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A czy jest szansa ze ciąża się utrzymała ?
Szansa jest zawsze. Ile było tu dziewczyn które krwawily i jednak ciąża się utrzymała. ...Leki zawsze zdążysz odstawić. Najpierw trzeba sprawdzić betę i skonsultować to z lekarzem. Wiem ze to bardzo ciężkie i stresujące ale twarda babka jesteś i dasz radę . Bądź dobrej myśli..❤

Dziołchy, mam już terminy szczepień na wściekliźnę😜😊😊
@Evela.6 wpiszesz mnie tam do kalendarza 😊.
9.03. - I szczepienie limfocytami
30.03. II szczepienie
Mój mąż ma być na czczo a jedziemy tam ok 5 godzin - padnie mi trupem w aucie 😱
O, a Ty masz tylko 2 szczepienia? Nam zalecił 3... Super, że się udało szybko wszystko załatwić :)

Muszę mieć 4 tygodnie przerwy po tym drugim ale nie wiem czy mogę brać wcześniej jakieś leki🤔. Dopytam Paśnik co potem, bo pewnie da mi jakieś leki do transferu
@kaapo Tobie też mówili o 4 tygodniach przerwy?
Tak, 3-4 tygodnie, ale powinno się sprawdzić efekt badaniem i dopiero transfer. A efekt też można sprawdzić 3-4 tygodnie po ostatnim szczepieniu i na wyniki czeka się ok 2 tygodni, więc tak naprawdę wychodzi na to, że transfer to jednak dużo później. Doktor nam powiedział, że można bez badania ryzykować, ale nie wiadomo, czy szczepienia pomogły.

Moja Fasolka nadal rośnie i jest wszystko super ❤️ ma 2 cm, serduszko bije, ma rączki i nóżki i to wszystko jest takie genialne! 🥰
Pożegnałam się dzisiaj z kliniką ☺️ pamiętam, jak kiedyś czekałam na jakąś tam wizytę, a jakaś para przyjmowała gratulacje i się żegnali... Tak marzyłam o tym momencie ze mną w roli głównej...
Dostałam jeszcze luteinę podjęzykowo, prolutex mam zmniejszyć do 1x i wybrać resztę, która mam czyli niecałe półtora opakowania, Crinone zostało mi 5 szt o też do końca, tak samo estrofem.
W poniedziałek byłam też u docelowego lekarza, pokażę to zdjęcie to lepiej widać, niż na tym dzisiejszym.
A to miałam pierwsze usg po potwierdzeniu bety.... Który masz tydzień po transferze ?
Ja właśnie 02.03 jadę na usg.Beta wyszła ok teraz usg 😁

żadnych orgazmow od plamienia. boję się, a stary kijem nie tyka:( dzis ja sprzątalam ;) A teraz leżę i potem śmigamy do teatru 😁 już nochal masz czysty? ;)
ohhhh jak ja uwielbiam teatr. Za młodu duzo chodzilam na skrzypka na dachu, ksiezniczka turandot a ostatnim razem bylam poltora roku temu na balecie na ukchanym jezioro łabedzi przed swietami ;) Ty pewnie poszlas na cos nowoczesnego ;) U mnie sie rosol gotuje i jemy paczki ;) Dzisiaj bylam na trzecim plukaniu i podobno nos wyglada lepiej ale pierwzy raz poczulam tak intensywny bol przy tym. Doslownie wszystkie kanaliki od czubka glowy po skron oko i cale podniebienie :o az mnie podnioslo z bolu i on mnie przytrzymal. Powiedzial ze to dobry objaw bo wkoncu mnie zaczyna udrazniac. Ja pierdziele jak ja bylam tam załadowana. Powiedzial ze to az dziwne ze w szpitalu nie bylam. Moze nareszcie sie uda. Teraz jeszcze w piatek na 7:45 mam kolejne plukanie - jak ja tak wczesnie wstane ;) Bo mowi ze to przynosi stopniowo tak ladny efekt ze szkoda byloby przerwac ;) Ale serio myslalam tym razem ze mi mozg wyssa 😁 normalnie nie mialam pojecia ze to wszystko jest tak polaczone i wogole o obecnosci tylu roznych kanalikow ;) Dalam mu to whisky ucieszyl sie podziekowal ale musialam mu obiecac ze juz wiecej nie bede mu przynosic heheheh dodal ze on z tych nie pijacych wiec zwalilam na Łukasza ze on lubi pic whisky to mu sie wydaje ze wszyscy lubia 👍

reklama
Do góry