Podobno to normalne. Mnie bolą nieustannie niestety :/ ale wiele dziewczyn ma tak, zaraz bolą raz nie. Nie przejmuj się.Ja jestem na L4 bo lekarz kazał mi się oszczędzać, a pracuję w kancelarii. Mam głupie pytanie laski, czy cały czas bolą was piersi? Bo mnie przestały boleć i nie wiem czy to dobrze czy źleco myslicie?
reklama
Hashi
Fanka BB :)
Mnie cały czas bolą, nie mogę najmniejszego ruchu wykonaćJa jestem na L4 bo lekarz kazał mi się oszczędzać, a pracuję w kancelarii. Mam głupie pytanie laski, czy cały czas bolą was piersi? Bo mnie przestały boleć i nie wiem czy to dobrze czy źleco myslicie?

SymfoniaSerca
Bolą, tylko mnie zaczęły boleć jakiś tydzień temu (obecnie 5t+5) i teraz z dnia na dzień czuje je mocniej. A co do zaparć, to też mnie dopadłyJa jestem na L4 bo lekarz kazał mi się oszczędzać, a pracuję w kancelarii. Mam głupie pytanie laski, czy cały czas bolą was piersi? Bo mnie przestały boleć i nie wiem czy to dobrze czy źleco myslicie?

kasia20021
o tej rosyjskiej wersji tez slyszalam ale nie mialam okazji spojrzec na to. Moze na dniach ogarneO to coś w stylu newborn on russiateż oglądałam w poprzedniej ciąży i były różne porody, ciążę mnogie,pojedyńcze,przenoszone, wcześniaki, młode mamy, mamy 40+.
![]()
squika
Aktywna w BB
I ja też 29 i pierwsze boboJa tez![]()

_Katharsis_
Ja na pierwsze USG muszę czekać całe 17 dni jeszcze.2 to już stres mniejszy, ja na kazdym kroku wariuje, teraz do czwartku poobgryzam kazdy paznokiec w oczekiwaniu na to serduszko widoczne na usg![]()
Hashi
Ja na 1 widzialam tylko zarodek (1,7mm) ciąża okazała sie o conajmniej 5 dni młodszaJa na pierwsze USG muszę czekać całe 17 dni jeszcze.

SymfoniaSerca
A w którym tygodniu byłaś na pierwszym USG?Ja na 1 widzialam tylko zarodek (1,7mm) ciąża okazała sie o conajmniej 5 dni młodszai teraz martwię się, co to bedzie, jak w czwartek nie zobaczę serduszka..
Hej, jest git :-) ja niedługo zaczynam jedenasty tydzień i bolą mnie już dużo, dużo mniej niż na początku. Chwilami nawet wcale, a czasami tkliwość wraca, bo nie mogę tego nazwać bólem.Ja jestem na L4 bo lekarz kazał mi się oszczędzać, a pracuję w kancelarii. Mam głupie pytanie laski, czy cały czas bolą was piersi? Bo mnie przestały boleć i nie wiem czy to dobrze czy źleco myslicie?
reklama