hehe dzień kobiet :-) w sam raz na punkcje.Około 15 jajcow mają po około 12-14mm. Kontroli już żadnej tylko w piątek wyniki i poniedziałek o 8mam być w klinice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe dzień kobiet :-) w sam raz na punkcje.Około 15 jajcow mają po około 12-14mm. Kontroli już żadnej tylko w piątek wyniki i poniedziałek o 8mam być w klinice
hehe dzień kobiet :-) w sam raz na punkcje.
Tak, to PCR. Trudno, nie zrobiłam...@Gonia0605 widzę, że już znalazłaś co do wymazu jak ma być za 3 tygodnie to nie ma sensu. Lepiej podejść do transferu, albo zrobić wymaz a gdyby się udało a wymaz dodatni to antybiotyki dla kobiet w ciąży. Qurcze nie wiem czy bym robiła.. to chyba PCR jak tak długi okres oczekiwania, zwykły wymaz to około tygodnia.
Dzięki..!@Gonia0605 sprawdziłam w invicta ten zwykły wymaz tam to dwa dni robocze.
A jakoś jestem zamulona od wczorajDzisiaj tu o intrawertykach jest pisane a ty siedzisz cichutkoJa juz dzisiaj bylam na pobraniu krwi i siczkach - fajnie bo zawsze mam za darmo i nic nie place. Robie w osrodku zdrowia i ten lekarz rodzinny, ktory wszystko oczywiscie wie, zawsze mi to robi na kase chorych chociaz material i tak jest zawsze wysylany do Łodzi. Teraz robie co dwa tygodnie badania wiec zawsze 5 dych w kieszeni a poza tym nie musze jezdzic do labolatroium i stac w kolejece narazajac sie tym samym na bliski kontakt z czesto chorymi ludzmi. U nas pogoda dzisiaj jest przecudowna - sloneczko tak napierd.........la
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ze az chce sie zyc. Wlasnie robie tego orzechowca - narazie zrobilam az mase budyniowa i czekam az mi wystygnie. Prosilam wczoraj Łukasza zeby mi z samego rana wyjał masloa z lodowki bo on duzo wczesniej ode mnie wstanie i mu opowiadalam ze dostalam od @fredka84 przepis to powiedzial ze jak od Werki - on t ak na ciebie mowi i nie lubi fredka
to napewno mi wyjdzie- wiec nie ma bata - musze sie postarac
Dzisiaj zaczne robic troche porzadki w szafie bo znowu sie wysypuje
I na 16 znowu na plukanie i zakupy spozywcze - takze dzisiaj dzien zaplanaowany
![]()
A dalej jakieś zastrzyki masz?Około 15 jajcow mają po około 12-14mm. Kontroli już żadnej tylko w piątek wyniki i poniedziałek o 8mam być w klinice
A wiesz co..?! Tylko się nie wściekajDzięki..!
Mam dalej, jeszcze 3 dni zastrzykówA dalej jakieś zastrzyki masz?
U mnie w piątek wizyta teraz dalej leki. Miałam Ok 12 jajek od 10-14mm. W 4dc... i lekarz nic nie mowilKurcze stresuje sie
Ojej, widac ze masz trochę tego za sobaMam dalej, jeszcze 3 dni zastrzykównajgorsze 3 dni mojego Zycia
mam takie zrosty ze sszok. Ale dam radę
no bo kto ma dać jak nie ja
(na zdjęciu jeden z większych jaki mam
)