Martynaa02
Fanka BB :)
Tak też się zdarzyto u mnie inaczej: je 8 min, a i tak za niecałe 2h znów wola![]()
Teraz to już nie mam wątpliwości. Będę oddawać mleko. Jak mam je uzyskiwać w taki sposób to nie ma nad czym się zastanawiać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak też się zdarzyto u mnie inaczej: je 8 min, a i tak za niecałe 2h znów wola![]()
Moja zaczęła 3 miesiąc i ma już taka jedną drzemkę. Akurat wypada od 20 do ok 1 w nocy. Potem koło 3 się budzi. A kolejne pobudki to już raczej co godzinę. Ale jest to możliweDziewczyny marzy mi się 5 godzin nieprzerwanego snu. Kiedy to nastąpi![]()
Ja małego dopiero na no. Kładę ok 22, bo jak szybciej kładłam to wstawał 23-24 i w sumie szłam spać ok 1-2 w nocy więc bez sensu. Teraz razem o 22 idziemyMoja zaczęła 3 miesiąc i ma już taka jedną drzemkę. Akurat wypada od 20 do ok 1 w nocy. Potem koło 3 się budzi. A kolejne pobudki to już raczej co godzinę. Ale jest to możliwe![]()
Ja byłam u ginekologa i powiedzial że nie dostanę okresu bo ładnie karmie piersiąA no i jeszcze jedno... chyba dostałam miesiączke. We wtorek mam wizytę więc zobaczymy czy to już
U nas tak samoTo ja wam powiem, że nie narzekam. Córcia czy zasnie o 21 czy o 23 budzi się zawsze koło 3 na karmienie, zasypia i potem o 6. Wyspana chodzęchociaż czasami to ja ją budzę wcześniej w nocy, bo nie mogę spać jak mam za pełne piersi
![]()
jak w takim razie brać antykoncepcje hormonalną ? Ja też tylko kp. i zastanawiam się jak będę mogła zacząć brać tabletki skoro bierze się je w 1dc.Ja byłam u ginekologa i powiedzial że nie dostanę okresu bo ładnie karmie piersią
Mi dal symonette i kazał brać odrazu pierwszego dnia. Powiedział że to tabletki jednoskładnikowe i można je brać podczas kp.jak w takim razie brać antykoncepcje hormonalną ? Ja też tylko kp. i zastanawiam się jak będę mogła zacząć brać tabletki skoro bierze się je w 1dc.