Netiaskitchen
Fanka BB :)
I dobre podejście. Dawaj Maleńka!!!Czyli potem drugie kiedy?Jutro mam pierwsze i im więcej czytam to wiesz jakie mam nastawienie. Ale idę za ciosem i ciągle próbuję wyłączyć uczucia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
I dobre podejście. Dawaj Maleńka!!!Czyli potem drugie kiedy?Jutro mam pierwsze i im więcej czytam to wiesz jakie mam nastawienie. Ale idę za ciosem i ciągle próbuję wyłączyć uczucia.
No i extra! Będzie z tego dziecDziewczyny mam info z kliniki.
Wyglada to tak.
10 oocytow pobrali, z czego jedna komórka niedojrzała, jedna zdegenerowana, 8 dojarzalych. Zgodnie z ustawa mogli zapłodnić 6 i 6 sie tez prawidłowo zapłodniła... w środę kolejne wieści ...
30-tego marca. A potem będę musiała czekać chyba ok 4 tygodni i nie wiem czy będę mogła od razu działać czy powtarzać badanie allo mlrI dobre podejście. Dawaj Maleńka!!!Czyli potem drugie kiedy?
Jeny co za cudo chyba tak nazwe kolejna i zrobie taki Sam[emoji171] Imie młodszej córki [emoji3059]Zobacz załącznik 1245826
Ja nie wiem, ale na pewno ktoś wie czy trzeba. Już bliżej niż dalej to na pewno. A ja trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!30-tego marca. A potem będę musiała czekać chyba ok 4 tygodni i nie wiem czy będę mogła od razu działać czy powtarzać badanie allo mlr![]()
Polecam [emoji16][emoji171]Jeny co za cudo chyba tak nazwe kolejna i zrobie taki Sam [emoji7]
Wylacz glowe jesli sie da i dzialaj. No przeciez musi byc dobrze. Musi.Jutro mam pierwsze i im więcej czytam to wiesz jakie mam nastawienie [emoji849]. Ale idę za ciosem i ciągle próbuję wyłączyć uczucia.
Ja wczoraj caly dzien przespalam i jak wyjezdzali to sie nawet z nimi nie pozegnalam. Taki dzien wczoraj byl chyba bardzo niskie cisnienie. Co wstalam to mi glowa leciala i od razu zasypialam i cala noc tez przespalam ale czuje ze dzisiaj juz lepiej. Jak goscie byli to tez nic nie robilam tylko sie goscilam. Łukasz powiedzial Julce ze ma sie czuc jak u siebie i ona zapitalala a ja siedzialam i jadlam@bazylia128 rodzinka Cię nie wykończyła? Jak tam weekend z gośćmi?

a dzisiaj dzien kobiet