reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A i mam wynik PAPPA.. ryzyko T21 1/3246 a Patau/Edwards 1/33tys. W moim wieku to mega mało jak na PAPPA. Ale nadal uważam że zrobienie Nifty oszczędza mnóstwo stresu!
Robilam ten test i jest super i napewno zrobie jeszcze raz jak uda mi sie znowu zajść i zawsze bede polecać jesli kogoś stać, przede wszystkim chodzi o czas bo w 10tc juz mozna zrobic + tydzien sie czeka na wynik wiec w 11tc człowiek wie co i jak i ile wtedy stresu odchodzi

reklama
Dzięki za informację , chciałabym mieć to jakoś zaplanowane choć wiem, że planowoanie przy in vitro to jak strzał w kolano bo tu dużo rzeczy może się wydarzyć. Ale jak mam plan to wiem też jak to z pracą pogodzić bo to też nie jest proste. Ja nie mam możliwości urlopu w pracy tj urlop mam lipiec i kawałek sierpnia i więcej nie mogę.
Wiele rzeczy może cię zaskoczyć, przede wszystkim zrób badania krwi, nie polegaj na teście. Jeśli Beta w ogóle nie ruszyła, do następnego transferu możesz się przygotowywać od razu. Ja tak miałam 3 razy miesiąc po miesiącu.
Jeśli ruszyła i się zatrzymala, to trzeba poczekać aż spadnie do zera.
Ciężko to pogodzić z pracą i ciężko planować, bo wiele rzeczy może zaskoczyć.
Ale przede wszystkim jeszcze nic nie jest przesadzone. Trzymam kciuki ✊✊✊

reklama
Do góry