reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
IMG_20210310_072714.jpg
Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, ale moim zdaniem jest to fabryczna kreska 🥴 Raz ją widzę a raz nie 🤷🏻‍♀️

PCOS nie mam, ale na drożność się szykuje też. I chętnie posłucham bo nieco o tym:)
Jestem już 2 razy po drożności teraz szykuje się na kolejną, jaka metoda wybrałaś drożność z tego co wiem są ich aż 4 🤩🤩 z czego dodatkowo 2 operacyjne 😬😬 jeśli oszukujesz się do zwykłego HSG to bez obaw 😏😏 wizyta na oddziale, badanie, kroplowka z ketanoly, sala zabiegowa, zimny stół 😬😬😬 rtgdoktor plus pielęgniarki, zakładanie wzjernika jak bd siedzieć spieta zaboli polecam oddech głęboki i się rozluźnić 😅😅 gładko wtedy wchodzi ta gromada sprzętu do środka 🤣🤣🤣 podanie kontrastu zdjęcie lekarz mówi co jak , każą Ci usiąść na wózek niepełne 2h odsiedziec na korytarzu i do domciu

Zobacz załącznik 1246775Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, ale moim zdaniem jest to fabryczna kreska 🥴 Raz ją widzę a raz nie 🤷🏻‍♀️
Ja tam coś widzę. Podobno pinki niby pokazują faktycznie ta fabryczna, ale szczerze, pinki to moje ulubione, jakoś tak mi się podobają 😂 , prawie zawsze po nie sięgałam i nigdy nie miałam takiego czegoś. Ja bym zrobiła bete 😉

Nie robiłam właśnie dlatego, że nic tam nie widać ciekawego 🥴 Czuję, że niedługo się przywitam z 9 cyklem, no cóż takie jest życie 🤷🏻‍♀️

Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła ✊ U mojej siostry w terminie @ było biało że aż raziło w oczy a dwa dni później piękne dwie kreseczki, więc jeszcze wszystko przed Tobą 😊

reklama
Ja tam coś widzę. Podobno pinki niby pokazują faktycznie ta fabryczna, ale szczerze, pinki to moje ulubione, jakoś tak mi się podobają 😂 , prawie zawsze po nie sięgałam i nigdy nie miałam takiego czegoś. Ja bym zrobiła bete 😉
Myślę że poczekam jeśli @ się spóźni dzień czy dwa, test zrobiłam tylko dlatego, że musiałam dzisiaj iść na badania krwi bo mam wizytę u endo i chciałam zrobić betę przy okazji jeśli II kreska by się pokazała (dzisiaj 12dpo), ale szczerze mówiąc cena mnie zniechęciła 😅 ja raczej jestem z tych kobiet, które czekają ale czasem zdarza się taki dzień jak ten 😉

Do góry