Gryfin
Fanka BB :)
Aż głupioPokaż tą fabryczną![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż głupioPokaż tą fabryczną![]()
Pokaż pokażAż głupio![]()
Zobacz załącznik 1246775Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, ale moim zdaniem jest to fabryczna kreska![]()
Nie robiłam właśnie dlatego, że nic tam nie widać ciekawegoKurczę, ja tam niestety w ogóle nic nie widzęAle to może kwestia zdjęcia
A betę w końcu zrobiłaś?
Jestem już 2 razy po drożności teraz szykuje się na kolejną, jaka metoda wybrałaś drożność z tego co wiem są ich aż 4PCOS nie mam, ale na drożność się szykuje też. I chętnie posłucham bo nieco o tym![]()
Ja tam coś widzę. Podobno pinki niby pokazują faktycznie ta fabryczna, ale szczerze, pinki to moje ulubione, jakoś tak mi się podobająZobacz załącznik 1246775Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, ale moim zdaniem jest to fabryczna kreskaRaz ją widzę a raz nie
![]()
Nie robiłam właśnie dlatego, że nic tam nie widać ciekawegoCzuję, że niedługo się przywitam z 9 cyklem, no cóż takie jest życie
![]()
Myślę że poczekam jeśli @ się spóźni dzień czy dwa, test zrobiłam tylko dlatego, że musiałam dzisiaj iść na badania krwi bo mam wizytę u endo i chciałam zrobić betę przy okazji jeśli II kreska by się pokazała (dzisiaj 12dpo), ale szczerze mówiąc cena mnie zniechęciłaJa tam coś widzę. Podobno pinki niby pokazują faktycznie ta fabryczna, ale szczerze, pinki to moje ulubione, jakoś tak mi się podobają, prawie zawsze po nie sięgałam i nigdy nie miałam takiego czegoś. Ja bym zrobiła bete
![]()