To nie wiedziałamJedna 5 bb miałam transferowana w piątek... mam nadzieje ze ze mną jest i juz zostanie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie wiedziałamJedna 5 bb miałam transferowana w piątek... mam nadzieje ze ze mną jest i juz zostanie![]()
To zawsze przykre ze bedzie jedna szansa gdyby"cos".Mi z 5 tez zostal tylko jeden mrozaczek,2 mialam transfetowane i jest ciaza wiec wszystko jest mozliweDzień dobry,
Info z kliniki dzien 7 hodowli. Udało sie tylko zamrozić 1 blastke 4bb w 5 dobiereszta sie zdegradowalo
![]()
Moja znajoma podchodziła 2 razy. Za każdym razem 1 zarodek i za każdym razem transfery udaneDzień dobry,
Info z kliniki dzien 7 hodowli. Udało sie tylko zamrozić 1 blastke 4bb w 5 dobiereszta sie zdegradowalo
![]()
Ja sie na tym nie znam szczerze mowiac.Zobaczylam u siebie.Z 10dpt moj progesteron wynosil 119 i 380 nie wiem dlaczego az dwa byly zaznaczone.Ale tak jak mowie ja sie nie znam i uwazam ze moj progesteton byl jakis gigantycznyCześć dziewczynywybaczcie, że się wtrącę w rozmowę ale jesteśmy juz po całej procedurze, w środę miałam transfer jednego zarodka klasy 5 1.1. A progesteron z wczoraj to 26,5 . Myślicie że to dobrze rokuje?
strasznie się denerwuje, beta dopiero 23 marca
pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia
![]()
Może to nie jest wynik, jakiego oczekiwałaś, ale też nie jest to 0. Do tego są fajnej jakości i 5bb już się kręci w brzuchuDzień dobry,
![]()
Miałaś kriotransfer na sztucznym czy naturalnym cyklu? Zazwyczaj wysokie wartości są po świeżych transferach. I z tego, co dziewczyny pisały to prog powyżej 20 jest już ok. U mnie prog był w okolicach 20 i ciąża jest. Także poziom prog nie odzwierciedla rokowań. Beta dopiero prawdę Ci powie.Cześć dziewczynywybaczcie, że się wtrącę w rozmowę ale jesteśmy juz po całej procedurze, w środę miałam transfer jednego zarodka klasy 5 1.1. A progesteron z wczoraj to 26,5 . Myślicie że to dobrze rokuje?
strasznie się denerwuje, beta dopiero 23 marca
pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia
![]()
Miałaś kriotransfer na sztucznym czy naturalnym cyklu? Zazwyczaj wysokie wartości są po świeżych transferach. I z tego, co dziewczyny pisały to prog powyżej 20 jest już ok. U mnie prog był w okolicach 20 i ciąża jest. Także poziom prog nie odzwierciedla rokowań. Beta dopiero prawdę Ci powie.
Hej miałam świeży transfer, tydzień temu w piątek miałam punkcje a w środę jak pisałam był transfer. Protokół długi. Ok, dzięki w takim razie czekamMiałaś kriotransfer na sztucznym czy naturalnym cyklu? Zazwyczaj wysokie wartości są po świeżych transferach. I z tego, co dziewczyny pisały to prog powyżej 20 jest już ok. U mnie prog był w okolicach 20 i ciąża jest. Także poziom prog nie odzwierciedla rokowań. Beta dopiero prawdę Ci powie.