reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

reklama
ja przy tej ciazy to troche czuje, a moze poprostu w pierwszej nie potrafilam tego zauwazyc. W pierwszej ciazy to poprostu zrobilam test po 5 dniach jak mi sie @ spozniala. Ale znowu przy tej to czuje kllucie w piersiach i ze jak ide na spacer z mala to sie mecze i bardzo poce. Ucinam sobie tez drzemki w dzien, no i czasem mam lekka zgage.
Ktos mi powiedzial ze raczej ciaze sa zawsze rozne, wiec zobaczymy. Przy pierwszej przez cala ciaze czulam sie wysmienicie, mialam energie do samego konca i zadnych boli plecow itp.:-)

Nie wazne jaka ciaza bedzie, tak czy tak to sie bardzo na nia cieszymy:-D

ja przy tej ciazy to troche czuje, a moze poprostu w pierwszej nie potrafilam tego zauwazyc. W pierwszej ciazy to poprostu zrobilam test po 5 dniach jak mi sie @ spozniala. Ale znowu przy tej to czuje kllucie w piersiach i ze jak ide na spacer z mala to sie mecze i bardzo poce. Ucinam sobie tez drzemki w dzien, no i czasem mam lekka zgage.
Ktos mi powiedzial ze raczej ciaze sa zawsze rozne, wiec zobaczymy. Przy pierwszej przez cala ciaze czulam sie wysmienicie, mialam energie do samego konca i zadnych boli plecow itp.:-)

Nie wazne jaka ciaza bedzie, tak czy tak to sie bardzo na nia cieszymy:-D

To prawda. A co do zmęczenia to mam podobnie codziennie śpię w dzień... Bo jak tego nie zrobie to nie kontaktuje...strasznieee się męczę...sapie (co będzie pozniej:-D)Apod koniec dnia padam...

Witam!
U mnie oprócz bolących piersi też narazie nic nie dolega.
Martwię się trochę, bo jakaś wydzielina się pojawiła (kolor białawy). Nie wiem dlaczego, a wizyta dopiero za tydzień.
Rok temu poroniłam, a leżąc w szpitalu wiele się nasłuchałam i teraz wszystko mnie przeraża... Echhhhh - tylko spokojnie!!! ;/

Witam!
U mnie oprócz bolących piersi też narazie nic nie dolega.
Martwię się trochę, bo jakaś wydzielina się pojawiła (kolor białawy). Nie wiem dlaczego, a wizyta dopiero za tydzień.
Rok temu poroniłam, a leżąc w szpitalu wiele się nasłuchałam i teraz wszystko mnie przeraża... Echhhhh - tylko spokojnie!!! ;/

Kochana to normalne(u kobiet w ciazy):-) że jest ta wydzielina-ja też ją mam:tak: To nie powód do zmartwień

reklama
Boze jak fajnie ze tak duzo mam jest w listopadzie
Hanus78 narazie jak nie plamisz to chyba nie ma powodu do zdenerwowania , hormony szaleja i zmiana sluzu jest normalna reakcja ....luzik.. duzo realksu i malo stresu bedzie ok....:-)

Do góry