reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

reklama
bardzo niesmialo i pocichuttku melduje sie i ja...zrobilam dzisiaj test i pojawily sie dwie kreseczki....objawow jakichkolwiek poza brakiem @ brak, za tydzien wizyta u gina wiec zobaczymy. A listopadowkom wszystkiego, co najlepsze :)

jak Cie to pocieszy, to ja tez taka wydzielina mam. Przy pierwszej ciazy tez mialam, wiec to calkiem normalne. Glowa do gory:-) ale rozumiem ze po takim przezyciu sie denerwujesz troche,,,,, wszystko bedzie dobrze, trzeba byc dobrej mysli
:cool2:

Witam!
U mnie oprócz bolących piersi też narazie nic nie dolega.
Martwię się trochę, bo jakaś wydzielina się pojawiła (kolor białawy). Nie wiem dlaczego, a wizyta dopiero za tydzień.
Rok temu poroniłam, a leżąc w szpitalu wiele się nasłuchałam i teraz wszystko mnie przeraża... Echhhhh - tylko spokojnie!!! ;/

Haniu!!!!
Jak się cieszę!!!!
Trzymam kciuki z calych sil!!!!!!!

Za Was wszystkie...
Spokojnej ciazy zycze!

Serdecznie gratuluje wszystkim listopadowka!!!!!!!!!!!!!!:-)
Masz Patryk jest z listopada 2007.
Az mi lezka sie w oku zakrecila,to beda najcudowniejsze miesiace waszego zycia :tak::-D.
Zycze wam spokojnych ciaz i latwych porodow,o ktorych jeszcze nie myslicie,cieszcie sie kazdym dniem bo co dzien wasze skarby rosna w waszych brzuszkach.
Powodzenia:-);-).
Mama listopadowa.

Witajcie :-)

Pamiętacie mnie jeszcze??
Nie pojawiałam się ostatnio bo się rozchorowałam :-( Byłam u lekarza i nie obyło się bez antybiotyku, oczywiście takiego w miarę bezpiecznego. Boję się bardzo jak to wszystko wpłynie na ciążę. Ale jestem pełna wiary że jakoś to przejdziemy. Czytałam już że wiele dziewczyn przechodziło różne choroby na początku ciąży i mimo to dzieciaczki były zdrowe. Pocieszające jest to że codziennie czuję bolące piersi i czasami lekkie rozciąganie w pachwinach. Od wczoraj też mam wrażenie że zaczęły się pojawiać małe nudności. Najpierw myślałam że to może przez chorobę ale jednak nie ;-).
Cieszę się bardzo że ten wąteczek dołączył już do tych głównych :-)
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :-)

reklama
dobry wieczor:-)

jak sie dzisiaj czujecie dziewczyny? ja po raz pierwszy spedzilam dzisiaj rano dwie godziny w lazience, a pozniej jakos na nic sily i ochoty nie bylo, nie mowiac juz o pracy. ale nadal sobie wmawiam,ze to tylko dzisiaj tak bylo i sie wiecej nie powtorzy:-D

Do góry