reklama
Niestety i mi sie nie udało, dziś plamienie po 14 dniaxh od IUI bez robienia bety
nawet nie poszłam jej zrobić, bo 9 dnia po IUI mialam bety tylko 2 i dr kazał mi odstawić leki bo ciąży nie ma no i dzis potwierdzenie czyli plamienie, wiec jutro okres. No nic nawet prawa jazdy nie zdalam za pierwszym razem
Wiec czekam na okres i zaczynam do przygotowań do 2 IUI. Pozdrawiam dziewczyny 

Be_More_Happy
Fanka BB :)
Życzę aby dobrze mieszkało Wam się w nowym domku oraz spełnienia tego największego Marzenia-DzieciątkaDziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielęNiby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione
Dziś odebraliśmy oficjalnie klucze od domku
Teraz już naprawdę czas na dziecko
![]()

Be_More_Happy
Trzymam kciuki za drugą inseminacjęNiestety i mi sie nie udało, dziś plamienie po 14 dniaxh od IUI bez robienia betynawet nie poszłam jej zrobić, bo 9 dnia po IUI mialam bety tylko 2 i dr kazał mi odstawić leki bo ciąży nie ma no i dzis potwierdzenie czyli plamienie, wiec jutro okres. No nic nawet prawa jazdy nie zdalam za pierwszym razem
Wiec czekam na okres i zaczynam do przygotowań do 2 IUI. Pozdrawiam dziewczyny
![]()

G
gość2502
Gość
Dziewczyn mam super mega ważne dla mnie pytanie. Inseminacja a tylozgiecie macicy? Macie jakieś info czy to utrudnia zajscie w ciążę? Może coś z własnych doświadczeń? Skuteczność inseminacji z czymś takim?
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam.do was pytanie w którym dniu cyklu miałyście wykonywana inseminację?
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Powiedzenia trzymam kciuki za wasDziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielęNiby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione
![]()

eij
to zależy jakie długie masz cykle, jak pęcherzyki dojrzewają. Ja mam cykle 31 - 32 dniowe i inseminacje miałam w 14 DC, 15 DC, 16 dc, 17 DC. Różnie wypadałoDziewczyny mam.do was pytanie w którym dniu cyklu miałyście wykonywana inseminację?
Elizabeth84
Dziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielęNiby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione
![]()
Dziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielęNiby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione
![]()
Zycze aby mieszkało się Wam dobrze w domku no i spełnienia marzeń o dzidziusiuDziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielęNiby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione
![]()

reklama
Ja inseminacje odpuściłam już dawno temu ale tutaj zostałam bo jest miłoPowiedzenia trzymam kciuki za was. Ja też się przygotowuje do kolejnej inseminacji
Podziel się: