matkaniewariatka
Fanka BB :)
Jak beta niespełna tydzien temu wykluczyła ciążę, to już nie robiłamRobiłaś ponowny test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak beta niespełna tydzien temu wykluczyła ciążę, to już nie robiłamRobiłaś ponowny test?
moja droga, nie przejmuj się, pisałam tu nie dalej jak kilkanaście godzin temu, ze w poprzednim cyklu miałam 10 testów i wytestowałam wszystkieDziewczyny oszalałam znówmiałam tylko jeden, JEDYNY test na ten cykl żeby nie robić jak głupia... i co?! I dziś 27dc (10dpo) @ na 30.03 MYŚLE SOBIE - A ZROBIĘ. Nie muszę mówić, ze biel wizira aż mnie oślepiło?
teraz to już nie kupuje wcale, jedynie jak @ się z 2/3 dni spóźni to pójdę. Wychodzi na to ze ja nie mogę mieć nawet jednego na TEN DZIEŃ
nie rozumiem swojego zachowania a jednak to robię
![]()
Cierpliwości to ja nie mam za grosz...
Dziewczyny oszalałam znów [emoji38][emoji2962] miałam tylko jeden, JEDYNY test na ten cykl żeby nie robić jak głupia... i co?! I dziś 27dc (10dpo) @ na 30.03 MYŚLE SOBIE - A ZROBIĘ. Nie muszę mówić, ze biel wizira aż mnie oślepiło? [emoji38] teraz to już nie kupuje wcale, jedynie jak @ się z 2/3 dni spóźni to pójdę. Wychodzi na to ze ja nie mogę mieć nawet jednego na TEN DZIEŃ [emoji1787][emoji1787][emoji1787] nie rozumiem swojego zachowania a jednak to robię [emoji2962][emoji38]
Ja dzisiaj też mam krwawienie ale zadnych dolegliwości bólowych oprócz piersi co mnie w ogole ciekawi. Jesli @ sie rozkreci ładnie to wieczorem bede wiedziala ze to 1dcJa miałam 1dc 25.02 a dziś już 3dc@ mnie zaskoczyła w tym cyklu i przyszła wcześniej niż powinna
![]()
Dziewczyny dostałam już część wyników, możecie coś o nich powiedzieć? Wydaje mi się, że są w normie jak na 3dc i chyba jest ok [emoji848][emoji110]
10 najlepiej, bo wtedy nie zaskoczy Cię nic. Jak ja bylam w 12 dc przy cyklach to zostalam poinformowana ze owu juz bylaMam pytanie. Zakładając że do tej pory raczej miałam regularne cykle po 28-29 dni to według Was którego dnia najlepiej by było udać się na monitoring? To będzie mój pierwszy, różne informacje czytam w internecie. Niektórzy zalecają 10dc, inny 12dc![]()
Wiem wiem, jeszcze czekamJak dostaniesz LH to sprawdź jego stosunek do FSH [emoji6]
Ja chcialam jutro isc na bete, ale krwawienie lekkie mam i podekrzewam ze w tym miesiacu @mnie zaskoczyła......Dziewczyny oszalałam znówmiałam tylko jeden, JEDYNY test na ten cykl żeby nie robić jak głupia... i co?! I dziś 27dc (10dpo) @ na 30.03 MYŚLE SOBIE - A ZROBIĘ. Nie muszę mówić, ze biel wizira aż mnie oślepiło?
teraz to już nie kupuje wcale, jedynie jak @ się z 2/3 dni spóźni to pójdę. Wychodzi na to ze ja nie mogę mieć nawet jednego na TEN DZIEŃ
nie rozumiem swojego zachowania a jednak to robię
![]()