Trzymam kciuki za piękne jajeczkaJa już po. Jeszcze nie wiem ile pobrali. Znieczulenie jakieś słabe bo pół godziny i już żyję tyle że boli cholernie.
Może faktycznie to było dentystyczne
Poprzednie 2 które miałam były inne i przez 3 godziny byłam nieprzytomna a teraz nawet już piszę![]()
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Kochana 3 śliczne zarodki i 100 %zaplodnienia to piękny wynik kochanaMną bym się nie sugerowała widzisz jaki marny wynik. Od 3.dc tj.04.03 miałam menopur a 16.03 punkcja. W niedzielę 14.03 ovitrell. Miesiąc wcześniej antyki i od drugiej połowy cyklu gonapeptyl co drugi dzień.
Zrób wyniki , zobaczysz jaki estriadol. Pogadaj z lekarzem i powiedz mu o swoich obawach.
A że dużo śluzu to akurat dobrze.
Będzie świeży transfer ?
mala_Mi 80
Pobrali mi 12 jajec, nie wiadomo ile dojrzałych, oczekują że połowa. To teraz zaczynam się dopiero stresować
mala_Mi 80
Pobrali 12 czyli najmniej jak dotądJak boli, to znaczy, że sporo jajek pobrali, bo dużo Cię kłuli... To że krótkie znieczulenie, to akurat dobrze![]()
mala_Mi 80
Cudowny wynik, oby tak dalejLaski ja już po telefonie z kliniki
Z 7 dojrzałych od wczoraj zrobiło się 9 [emoji16]
Oznaki zapłodnienia wykazuje 7 [emoji7]
Następne info dostanę w piątek na transferze [emoji3059]
A jesteś przed transferem? Bierzesz progesteron? Bo Ty czekasz na info o zarodkach - PGD?Zrobiłam dzisiaj progesteron 120 ng/ml.
Estradiol 2130.
Ten progesteron nie za wysoki??
@kate_p7 ty chyba ostatnio taki miałaś??
Gonia0605
Może za to dojrzałe i silnePobrali 12 czyli najmniej jak dotąd
Bądź dobrej myśli..
reklama
Ale może najwiecej dojrzałych będzie - jak dotąd :-)?Pobrali 12 czyli najmniej jak dotąd
Podziel się: