biore, biorePrzesyłam różowe fluidkijakie te rzeczy dla dziewczynek są piękne, normalnie dla małej mam już prawie wszystko, siebie jeszcze muszę tylko wyposażyć w rzeczy higieniczne, biustonosze i jesteśmy gotowe
![]()
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Też tak sobie wyliczałamTrzymam kciuki żeby się udało
Ja na dniach zaczynam 26tc, zostało 3 m-ce i już nie możemy się doczekaćprzytyłam póki co 2kg, więc myślę że do końca ciąży powinno być ok 7kg na plusie
mała na ostatnim badaniu ważyła 513g, następna wizyta dopiero po świętach
![]()
@bebaby kciuki trzymam!! Kiedy testujecie?
Ja też dieta cukrzycowaTeż tak sobie wyliczałamdo 7 miesiąca miałam 3kg na plusie, skończyłam z 12! Mimo diety cukrzycowej .. I jak po porodzie zrzuciłam 8 , tak później znowu przytyłam i 6 do zrzucenia cały czas
@bebaby kciuki trzymam!! Kiedy testujecie?

Hope_2807
Fanka BB :)
Dziękuję, miałam cesarkę i niestety problemy z raną bo mi się rozeszła tydzień po. I do dzisiaj się bujam z tym. Antybiotyki trochę pomogły i czekam aż się zabliźni. Albo oni będą coś z tym robić. Najpierw musi się do końca ropa wylać.Gratuluję kochana! Jak poród? Wszystko w porządku?
Moje najmłodsze Szczęście już pół roczku ma, dwa zęby, zero włosów, humorki po Mamusi , łatwo nie jest![]()
Mały w porządku. Rośnie. Starsi w nim zakochani. Spokojny jak chłopcy. Aż dziwne bo ja nerwus. W ciąży tez się strasznie denerwowałam wszystkim. Co do włosków to tez ma najmniej z całej trójki. A ja pierwszy raz w życiu zgagę miałam

9 kwietniaTeż tak sobie wyliczałamdo 7 miesiąca miałam 3kg na plusie, skończyłam z 12! Mimo diety cukrzycowej .. I jak po porodzie zrzuciłam 8 , tak później znowu przytyłam i 6 do zrzucenia cały czas
@bebaby kciuki trzymam!! Kiedy testujecie
ooo to wszystkiego najlepszegoO to w moje urodziny![]()
Wiecie co to moze oznaczac?? Do tego od 3 dni napierdzielaja mi jajniki.
Nie mam takiego doswDziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was wstawiała zdjęcie z usg z 6-7 tygodnia na grupę ramzi zagraniczna lub polska? I czy się sprawdziło to co dziewczyny napisały odnośnie płci![]()
reklama
U mnie były głosy podzielone z przewagą na dziewczynkę, będzie chłopak. Także raczej zgaduj zgadula.Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was wstawiała zdjęcie z usg z 6-7 tygodnia na grupę ramzi zagraniczna lub polska? I czy się sprawdziło to co dziewczyny napisały odnośnie płci![]()
Podziel się: