reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
Lilka... szok:szok::szok::szok: moze zrob sobie badanie krwi na bete, zawsze to cos - w Polsce sa normy przyrostu bety i widac ktory to tydzien...

Wisienka... ale Cie synus zalatwil:-D:-D

Sabinko, a jakie autko chcialas?

My dzis bylismy u ksiedza, zalatwiac chrzest - w Wielkanoc:tak::tak:
Dziewczyny, robilyscie zdjecia u fotografa, czy sami?
Bo juz nie wiem... ja mam od swojego chrztu takie u fotografa, z chrzestna i chrzestym + ja w beciku:-):-):-) hmmm, ale teraz czy sie robi nie mam pojecia...:confused::confused:

U nas jutro szczepienie...

Powodzonka na szczepieniu
co do chrztu fotograf wynajęty przez kościół robił zdjęcia i pozowane przy chrzcielnicy też my i tak robiliśmy swoje chociaż ksiądz zakazał wiadomo monopol:tak:

Beatko fajnie ze znajdujesz w tym wszystkim czas dla siebie i swoich nóg hehe

urodziny7.gif

urodziny4.gif

No Women bęc nie znalazłam bo jak wyciągnęłam depilator Ola się obudziła i dupa czekam do dzisiaj:-D

Sabinko ty jak zawsze pierwsza z rana :-D

No to stuk puk kawką z mleczkiem pycha z ranka

dzien dobry
stukam sie herbatką i bułeczkami heh
zjem i sie szykuje do przychodni i na rynek po zakupy.
malutki cos dostal kataru i ma taki od czasu do czasu mokry kaszelek,dzis podałam mu odrazy cebion 5 kropli i nasivin do noska zobaczymy co powie lekarz.

Beatko no niestety mój Kapik robi pobudkę dokłądnie 6.15:-) codziennie:-) hihi
Anulka GolfaIV dla siebie kupuje zebym mogła śmigać po mieście autkiem kiedy bede miała ochote:-):-) powodzenia na szczepieniu:-)
Women zdrówkA dla Dorianka:-)
Bira czemu nieprzespana nocka?;-) Ingusia dała o sobie znac;-)

reklama
Dzień doberek Mamcie:tak:

Ja mam nadzieję, ze jednak to nie prawda, bo nie chciaa bym rodzić więszego dzeciaka. Myślę, ze 3500 to szczyt moich możliwości;-);-)
Ja też miałam poród wywoływany, umówiony na konkretny dzień. Łożysko było juz nie takie jak powinno, poza tym miałam super ogromne żylaki, które bolały tak, ze nie mogłam czasami chodzić i powiedziałam mojemu ginowi, ze już dłużej ne chce w ciaży chodzic i ma mi wcześniejszy termin ustalić. Poza tym mąż przyjechał z Holandii, a ja nie miałam ochoy czekac bóg wie ile, aż mi zaczną wody odchodzić. I jestem ze swojego wyboru bardzo zadowolona:-) Następnym razem też umówię sę na konkretny dzień:-)
Bira u mnie to lekarz stwierdził że nie ma na co czekać :blink: i kazał mi się zgłosić do szpitala 20.11 o 8.00 rano żebym mogła urodzić w środę:confused: :confused:

Liluś tak mi przykro że nic z tego nie wyszło:-( ale nie przejmuj się tymi palantami :wściekła/y:
My dzis bylismy u ksiedza, zalatwiac chrzest - w Wielkanoc:tak::tak:
Dziewczyny, robilyscie zdjecia u fotografa, czy sami?
Bo juz nie wiem... ja mam od swojego chrztu takie u fotografa, z chrzestna i chrzestym + ja w beciku:-):-):-) hmmm, ale teraz czy sie robi nie mam pojecia...:confused::confused:

U nas jutro szczepienie...
anulka :-)my też chrzcimy w Wielkanoc;-) też mam takie zdjęcie ze chrztu robione u fotografa ( nawet widać lekką podobiznę do Amandy) :-pale my się jeszcze nad taką opcją nie zastanawialiśmy :shocked2:
Powodzenia na szczepieniu :tak: daj znać jak się Oskarek po nim czuje;-)

Do góry