Zzzzzz
Fanka BB :)
A co u Ciebie się dzieje?Ale czy to niskie ułożenie jakoś wpływało na szyjkę, powodowało rozwarcie np.?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co u Ciebie się dzieje?Ale czy to niskie ułożenie jakoś wpływało na szyjkę, powodowało rozwarcie np.?
A co u Ciebie się dzieje?
mam pessar, ale mam wrażenie, ze dziecko kopie nisko i boje się czy może jest już blisko szyjki i kanału rodnego i czy ucisk nie powoduje rozwarcia [emoji3525][emoji3525]
U mnie niestety w miesiąc skróciła się o połowęMoja też 15 mm ale ja taką mam od 18 tc więc się nie skraca.Ja mam 32+3 tc synuś waży 2050.Trzymam kciuki za Was![]()
Ja tez czuje skurcze i to czasem bardzo mocne ale nie są regularne i nie mają wpływu na szyjkę. Ja mam skurcze od jakiś 2 miesięcy więc jestem pewna ze one nie powodują skracania się szyjki .Leż duzo i odpoczywaj.Mysle ze w twojej sytuacji powinnaś mieć wczesniej wizytę .Może zadzwon do ginka i powiedz ze masz skurcze .U mnie niestety w miesiąc skróciła się o połowęi skraca się dalej. Mam nadzieję że na spokojnie doczekam do wizyty 14.04, chociaż skurcze czuję codziennie
![]()
Hej. Nie odzywam się, bo totalnie zaangażowałam się w rolę mamy i jestem zakochana w malutkiej. Jest wspaniała.@madziq23 jak Twoje maleństwo? Jesteście w domku?
Jeśli masz skurcze, a dodatkowo szyjka się skraca to radziłabym szybciej udać się się lekarza.Ja tez czuje skurcze i to czasem bardzo mocne ale nie są regularne i nie mają wpływu na szyjkę. Ja mam skurcze od jakiś 2 miesięcy więc jestem pewna ze one nie powodują skracania się szyjki .Leż duzo i odpoczywaj.Mysle ze w twojej sytuacji powinnaś mieć wczesniej wizytę .Może zadzwon do ginka i powiedz ze masz skurcze .