Be_More_Happy
Fanka BB :)
Myślę, że ta miesięczna przerwa na badania dobrze Wam zrobi . Trzymam nadal nieustająco kciuki za Wasdziękuję bardzo za tak miłe słowamimo że w tej chwili mam siłę podnieść tylko szklankę z winem, bo w lampki już nie leję
to muszę jakoś się pozbierać i ogarnąć, póki co robię miesiąc przerwy na badania, a później zobaczymy jak będzie

Już czytałam różne historie , że inseminację "nie przynosiły" ciąży a in vitro się udało za pierwszym razem.
 Już czytałam różne historie , że inseminację "nie przynosiły" ciąży a in vitro się udało za pierwszym razem. 

Podpisuję się pod słowami Pałki Zapałki , że jesteś cudowną kobietą i po prostu musisz zostać mamą
 Podpisuję się pod słowami Pałki Zapałki , że jesteś cudowną kobietą i po prostu musisz zostać mamą  Miała ktoras tak ze 3 cykle pod rząd pęcherzyk dom.był w tym samym jajniku?
 Miała ktoras tak ze 3 cykle pod rząd pęcherzyk dom.był w tym samym jajniku?

tym bardziej że mamy tylko moich rodziców bo męża rodzice nie żyją, nawet nie zdążyłam ich poznać
 tym bardziej że mamy tylko moich rodziców bo męża rodzice nie żyją, nawet nie zdążyłam ich poznać  

zazdroszczę tym co nie musza takich rzeczy analizować
 zazdroszczę tym co nie musza takich rzeczy analizować