Przykro mi bardzo, ale to niesprawiedliweDziewczyny melduję że moja przygoda z inseminacja dobiegła końca. 6 inseminacja nieudana. Ale mimo wszystko nie żałuję, próbowałam na ile mogłam. Trzymajcie się i mimo wszystko wierzcie w marzenia, mi się nie udało. Ale nie zniechęcajcie się. Trzymam za Was mocno kciuki![]()
reklama
Tule Kochana. Brak słów...po prostu do BANI. Wiem co czujesz...5 lat walczę.Dziewczyny melduję że moja przygoda z inseminacja dobiegła końca. 6 inseminacja nieudana. Ale mimo wszystko nie żałuję, próbowałam na ile mogłam. Trzymajcie się i mimo wszystko wierzcie w marzenia, mi się nie udało. Ale nie zniechęcajcie się. Trzymam za Was mocno kciuki![]()
eij
Fanka BB :)
a na jakim jesteś etapie teraz? I skąd bierzesz tyle siły bo ja jestem emocjonalnym wrakiem w tym momencieTule Kochana. Brak słów...po prostu do BANI. Wiem co czujesz...5 lat walczę.
PałkaZapałka
A jak twój mąż to znosi?a na jakim jesteś etapie teraz? I skąd bierzesz tyle siły bo ja jestem emocjonalnym wrakiem w tym momencie![]()
eij
Też ciężko, chociaż pewnie nie tak jak ja, siedzę i ryczę od dwóch godzin, nie moge sie wziąć do kupy.... On tego tak nie pokazuje. Stara się mnie pocieszyć, ale bardziej skryty jest w emocjach. Pewnie widząc mój stan nie chce się rozkleić żeby jeszcze bardziej mnie nie dołować. Ale jest cholernie ciężko jemu też, widzę toA jak twój mąż to znosi?
PałkaZapałka
Mam nadzieję, że jakimś sposobem uda wam się zdobyć pieniądze na in vitro i procedura się uda. Nie widzę opcji żeby tak cudowna kobieta, która wspiera wszystkich dookoła sama mamą kiedyś nie była. Wiem że i czas ucieka ale jeszcze nie jesteście starzy, jeszcze będzie pięknie...Też ciężko, chociaż pewnie nie tak jak ja, siedzę i ryczę od dwóch godzin, nie moge sie wziąć do kupy.... On tego tak nie pokazuje. Stara się mnie pocieszyć, ale bardziej skryty jest w emocjach. Pewnie widząc mój stan nie chce się rozkleić żeby jeszcze bardziej mnie nie dołować. Ale jest cholernie ciężko jemu też, widzę to
eij
W sumie to już wcześniej braliśmy pod uwagę że inseminacje mogą się nie udać. Mimo to przeogromnie boli 6 porażek. Zaczęliśmy myśleć, kombinować i w końcu powiedzieliśmy o wszystkim rodzicom.... No i wykombinowalismy trochę pieniędzy a resztę jak będzie trzeba dołożą rodzice, więc teraz miesiąc przerwy bo muszę też porobić inne badania i planujemy ruszyć z in vitro. Ale jestem przerażona tym wszystkim, bo teraz też miało być wszystko super a wyszło jak wyszło. Nie wiem czy in vitro się uda, boję się strasznie przyszłość, cholernie boję się że to się nie uda ale muszę jeszcze raz zawalczyć, chociażby ostatkiem siłMam nadzieję, że jakimś sposobem uda wam się zdobyć pieniądze na in vitro i procedura się uda. Nie widzę opcji żeby tak cudowna kobieta, która wspiera wszystkich dookoła sama mamą kiedyś nie była. Wiem że i czas ucieka ale jeszcze nie jesteście starzy, jeszcze będzie pięknie...
Hankaa
Uda się, zobaczysz :* zostanie Ci to wszystko wynagrodzone. Trzymam mocno kciukiW sumie to już wcześniej braliśmy pod uwagę że inseminacje mogą się nie udać. Mimo to przeogromnie boli 6 porażek. Zaczęliśmy myśleć, kombinować i w końcu powiedzieliśmy o wszystkim rodzicom.... No i wykombinowalismy trochę pieniędzy a resztę jak będzie trzeba dołożą rodzice, więc teraz miesiąc przerwy bo muszę też porobić inne badania i planujemy ruszyć z in vitro. Ale jestem przerażona tym wszystkim, bo teraz też miało być wszystko super a wyszło jak wyszło. Nie wiem czy in vitro się uda, boję się strasznie przyszłość, cholernie boję się że to się nie uda ale muszę jeszcze raz zawalczyć, chociażby ostatkiem sił![]()
eij
Wiesz co.... Realnie boję się tego że się nie uda. Przecież nie wszystkim się udaje.... Ale muszę spróbowaćUda się, zobaczysz :* zostanie Ci to wszystko wynagrodzone. Trzymam mocno kciuki![]()
reklama
Be_More_Happy
To musi być piękne uczucie patrzeć na swoje MaleństwoŚpię.... yhyuczymy się siebie i narazie walczymy z laktacją i małym leniuszkiem, który niechętnie budzi się na karmienie
ale ogólnie nie możemy się napatrzeć na naszego cukiereczka-wiem podpadam w samozachwyt
![]()
Podziel się: