Ja od razu gdy podejrzewałam ciążę musiałam działać bo z tarczyca u mnie bardzo ciężko niestetyWlasnie musialam sie cofnąć do.poczatku. 1 kwietnia byłaś już na usg a ja dopiero 31 marca robilam test a termin tez na 5go grudnia
Moj 2 latek w ogole nie kuma o co chodzi, jak mu mowie że dzidzia jest to sie śmieje. Oczywiscie chce sie nosic a lekki on nie jest okolo 20 kg takze juz mi akcje robi, że nie chce go na chwile wziac na opa![]()
reklama
Oo ja też mam wizytę na 22.04 tylko że na 16:20Ja już miałam wizytę 1 kwietnia pisałam tu był pęcherzyka teraz kolejna 22 kwietnia na rano żeby zobaczyć serduszko boje się tej wizyty bo nie mogę wyjść z domu nawet takie nudności mnie dopadły
![]()
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Jeśli masz ciężką pracę to idźWłaśnie zastanawiam się czy nie isć jednak wcześniej bo boje się w pracy funkcjonować![]()
A na kiedy masz termin?Oo ja też mam wizytę na 22.04 tylko że na 16:20
Na 4 grudnia według kalkulatoraA na kiedy masz termin?Trzymam kciuki!
Ewelina @
Tak się dziewczyny rozpisały że mój post gdzieś zaginął hahatak to jedyne czym się pocieszam... W pierwszej ciąży mdłości nie było wcale a teraz przy moim dwulatku i moim samopoczuciu można zwariować
haha super przynajmniej się nie nudzicie fajnie już mieć takie "kumate" dzieci mój na razie jak słyszy że jest dzidzia w brzuchu to się złości i bije mnie po nim źle się zapowiada
![]()
no moje to są aż za nadto kumateTak się dziewczyny rozpisały że mój post gdzieś zaginął hahatak to jedyne czym się pocieszam... W pierwszej ciąży mdłości nie było wcale a teraz przy moim dwulatku i moim samopoczuciu można zwariować
haha super przynajmniej się nie nudzicie fajnie już mieć takie "kumate" dzieci mój na razie jak słyszy że jest dzidzia w brzuchu to się złości i bije mnie po nim źle się zapowiada
![]()
Dariuszka90
Pytanie czy logujesz się na pojedyncze zlecenie czy na stałego klienta? Na stałego klienta oni ci nie dają numeru za każdym razem. Logujesz się na swoje konto i patrzysz .Ja tam loguje się przez nr podany przez nich i datę urodzenia. Czy to jest to ?
Es.jot
A który już jesteś tydzień?Ja idę pod koniec 7 tygodnia. Czekanie na ten dzień jest okropne, ale jeśli będzie już widać serduszko to warto czekać![]()
ja tez mam całodzienne mdłości i kilka wymiotów , próbowałam rano suchego chlebka ale ledwo go połknęłam , nie zauważyłam jakiejś poprawy, wczoraj za to popukałam odrobinkę coli.. i jakby troszkę pomogło ale nie wiem w jaki sposób to działa , może to starodawny zabobon tylko. W każdym razie dziś obudziłam się znów z Mdłościami i szybko zjadłam przecież z owoców , polezalam męcząc się i po godzinie jakoś wstałam . Także polecam w międzyczasie te przecierki w tubkach bo łatwiej zjescDziewczyny macie jakiś sposób na nudności poranne? Szykuje się do pracy a od wczoraj rano nie mogę pożegnać się z toaleta masakra wczoraj cały dzień mnie męczyło ale rano szczególnie![]()
reklama
Podziel się: