Hej kobietki
jestem na początku poczatkow, aplikacja pokazuje że dzień wyklucia to 28.12 
jak narazie czuje się "nie sobą" dokucza mi strasznie brzuch tzn czuje go i jak tam wszystyko pracuje najlepiej mi w pozycji leżącej
i opanowalam nową zdolność zasypiania w pracy przed komputerem 
reklama
Witam, mi też aplikacja pokazuje na 28.12, spokojnej i nudnej ciąży [emoji4]Hej kobietki [emoji4] jestem na początku poczatkow, aplikacja pokazuje że dzień wyklucia to 28.12 [emoji64][emoji214] jak narazie czuje się "nie sobą" dokucza mi strasznie brzuch tzn czuje go i jak tam wszystyko pracuje najlepiej mi w pozycji leżącej [emoji43]i opanowalam nową zdolność zasypiania w pracy przed komputerem [emoji85]
kateee.4
Fanka BB :)
Jestem po wczorajszej wizycie,byłam z mężem, widzieliśmy migające serduszko
od razu zauważyłam tą kropeczkę
wspaniały widok i wielka ulga jednocześnie. Z usg wychodzi tak samo jak z apki 6+4, termin na 10 grudnia
kolejna wizyta za dwa tygodnie
a ja już na zwolnieniu
Gratuluję wszystkim po wizytach i trzymam kciuki za kolejne! 

moniskaaa
To ja jestem najlepsza, bo wizyta tego samego dnia ale dopiero na 20O
Ja na 16 dopiero
Ewelina:)
Trzymamy kciuki, daj znać po wizycie[emoji110][emoji256]Dzisiaj mój wielki dzień [emoji846] 17:30 mam wizytę . Już w pracy ale czuję że to będzie ciężki dzień bo od rana męczą mnie mdłości [emoji3064]
Ja miałam takie plamienie, jednodniowe w poniedziałek tydzień temu, pojechałam do lekarza, serduszko bije... Lekarz mówił że to może od współżycia... Za tydzień mam kolejna wizytę, dostałam luteine dopochwowo...Dziewczyny, czy któraś z Was miała brązowe plamienia (takie brązowe niteczki)? W środę byłam u lekarza i był pęcherzyk i ciałko żółte. Następna za półtora tygodnia wizyta, jutro jadę dowiedzieć się czy wszystko ok. Wg lekarza to 5-6 tydzień
G
gość_AL19
Gość
Ja to bym zjadła taki obiadek w restauracji ahh z dwóch dań ( pewnie nie zmieszczę ale kto zabroni tyle zamówić)A ja jutro mam nielegalne paznokcie. Wiecie co dość mam już tego cowida tak mi się marzy pójść gdzieś na kawę do restauracji
![]()
G
gość_AL19
Gość
Tak wcześnie w pracyDzisiaj mój wielki dzień17:30 mam wizytę . Już w pracy ale czuję że to będzie ciężki dzień bo od rana męczą mnie mdłości
![]()
reklama
Ja już prawie nie czuje objawów
bolą tylko sutki kiedy je ucisne
jestem coraz bardziej załamana
dlaczego nie dała mi tego leku jak wysłałam smsem wyniki
którejś osłabły objawy a mimo wszystko było ok? Dziś mi się śniły same operacje i chore dzieci 
Podziel się: